Στιγμές τρόμου για 84χρονη στην Αγία Βαρβάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες της 84χρονης που έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών στην Αγία Βαρβάρα πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του OPEN, η ηλικιωμένη καθόταν έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, μετά το μεγάλο σεισμό των 5,1 ρίχτερ που έπληξε την Αττική υπό το φόβο μίας νέας σεισμικής δόνησης.

Οι κακοποιοί, προφασιζόμενοι ότι ψάχνουν μία διεύθυνση, εμφανίστηκαν με αυτοκίνητο στη γειτονιά της 84χρονης στην Αγία Βαρβάρα και για να της αρπάξουν τα λιγοστά κοσμήματα που φορούσε την τραυμάτισαν σοβαρά και της προκάλεσαν ανεπανόρθωτες βλάβες.

«Οι κυρίες ήταν έξω, η μητέρα μου με τις θείες μου, στη γειτονιά και καθόντουσαν επειδή φοβόντουσαν δύο μέρες μετά το σεισμό. Σταμάτησε ένα αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο του σπιτιού, ζητούσαν μία διεύθυνση. Σηκώθηκε η μητέρα μου για να εξυπηρετήσει.Την ώρα λοιπόν που τους έλεγε σε ποια περιοχή είμαστε, εκείνη τη στιγμή πετάγεται ο συνοδηγός, την αρπάζει τη μητέρα μου από το στήθος και σπίνιαρε το αμάξι για να φύγει», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPENο γιος της 84χρονης.

«Όπως τη βάστηξε μαζί με τα χρυσαφικά και τα ρούχα της, δεν την άφησε αμέσως, οπότε σπίνιαρε το αμάξι και την παρέσυρε, την έσερνε. Με αποτέλεσμα η γυναίκα έπεσε κάτω, έσπασε τον ώμο της, χτύπησε σε εγχειρισμένο πόδι που είχε, έχει κάνει αιμάτωμα και το πόδι της, χτύπησε το γόνατό της. Και δυστυχώς από το τράνταγμα δημιουργήθηκαν και αιματώματα στο νεφρό. Την καταστρέψανε», τόνισε ο κ. Κώστας.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ