Άγιοι Θεόδωροι: Σοκάρει η μαρτυρία του γιου της ηλικιωμένης – Τη χτύπησαν, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της – ΒΙΝΤΕΟ

Για μια χρυσή αλυσίδα αδίστακτοι ληστές επιτέθηκαν σε μία 77χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με μαρτυρία του γιου της, προσπάθησε να τους σταματήσει και εκείνοι την παρέσυραν θανάσιμα με το αυτοκίνητό τους, στους Αγίους Θεοδώρους.

Ο γιος της γυναίκας, Γιώργος Τζίβας βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον πατέρα του, μόλις λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha “ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν. Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα και εκείνη τη στιγμή πήγαν να τη βουτήξουν ή από τον λαιμό να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της. Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Τη χτύπησαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε “Γιώργο!”. Έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες, μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φθάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου, πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι και να την έβαλαν μπροστά και να την πάτησαν”.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ