Αλόννησος: Το δράμα της μητέρας του 30χρονου που εξαφανίστηκε το 2016 στο νησί

Δεν έχει τέλος το δράμα της μητέρας του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Αύγουστο του 2016 ενώ έκανε διακοπές με την 24χρονη φίλη του στην Αλόννησο.

Κάθε φορά που μαθαίνει ότι βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα που ίσως ανήκουν στον γιο της, νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η τελευταία φορά που αισθάνθηκε έτσι η τραγική μητέρα ήταν σύμφωνα με την “Espresso”, στις 10 Δεκεμβρίου, όταν οι εργάτες ενός συνεργείου που εκτελούσε οικοδομικές εργασίες στα θεμέλια ενός σπιτιού στη θέση Κάμπος – Βότση βρέθηκαν μπροστά σε έναν ανθρώπινο σκελετό, ο οποίος βρισκόταν μέσα στον λάκκο που είχε ανοιχτεί παλιότερα για την αποχέτευση.

Αν και από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές Αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει στον 30χρονο Θεσσαλονικιό, καθώς θεωρήθηκε πιο πιθανό να ανήκει σε έναν 54χρονο Κρητικό που εξαφανίστηκε στο νησί το 2013, το περιστατικό συγκλόνισε την κ. Κουτρώτσιου.

“Μούδιασε όλο μου το σώμα και με κατέκλυσε απερίγραπτο συναίσθημα, σαν να θέλεις να φωνάξεις, να κλάψεις, να πέσεις κάτω” ανέφερε στον “Ταχυδρόμο” περιγράφοντας πώς αισθάνθηκε όταν ενημερώθηκε για την ανεύρεση του σκελετού.

Παρόλ’ αυτά η απελπισμένη γυναίκα έκανε την έρευνά της και πλέον αναμένει και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που θα απαντήσουν οριστικά στο ερώτημα αν τα οστά είναι του γιου της. Όπως αποκάλυψε τρεις φορές έχει βιώσει παρόμοια συναισθήματα.

“Εύχομαι να μην βρεθεί καμία μητέρα στην ίδια θέση με εμένα. Είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί το συναίσθημα. Θα κάνω ό, τι περνά από το χέρι μου για να διαλευκανθεί το συνέβη εκείνο το καλοκαίρι και ο Γιώργος χάθηκε για πάντα” τόνισε η μητέρα, η οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι την Αλόννησο και τον όρμο Βότση, όπου έχει φτιάξει εκκλησάκι στη μνήμη του παιδιού της.

“Εκεί είναι το σπίτι του. Εκεί περπάτησε για τελευταία φορά” εξήγησε, παρακαλώντας όποιον γνωρίζει το παραμικρό να λύσει τη σιωπή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ