Έγκλημα στη Φθιώτιδα: Σήμερα η κηδεία του ζευγαριού που βρέθηκε σε λίμνη αίματος

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα στις 4 το απόγευμα το τελευταίο αντίο στο ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Μακρακώμης.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στη Μακρακώμη. Διέμεναν πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσαν στον ισόγειο χώρο του κτιρίου. Η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο πρόσωπο από κοντινή απόσταση και ο άνδρας ήταν πεσμένος μπρούμυτα δίπλα της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπερχειάδας δεν βρήκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι και το επικρατέστερο σενάριο είναι ο 48χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου να σκότωσε την 50χρονη σύζυγό του με περίστροφο που κατείχε παράνομα και μετά να έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο. Εξετάζεται όμως και η πιθανότητα του δυστυχήματος, κάτι που θα εξακριβωθεί από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

“Πολύ καλά παιδιά και τα δύο. Εκείνος καλοσυνάτος, εργατικός, πολύ ήρεμος και ηπίων τόνων άνθρωπος. Εκείνη επίσης εξαιρετικός άνθρωπος. Ανοιχτόκαρδη, κοινωνική, συνέχεια με το χαμόγελο να σε εξυπηρετήσει. Όσοι τους ξέραμε δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια λογική εξήγηση σε αυτό το κακό…”, ήταν τα πρώτα λόγια από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ