Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σοκ στο 93’ για την ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
17 Φεβρουαρίου 2019 / 16:12
Σπύρος Πίκουλας

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Σοκ για τη Λευκίμμη, η οποία άφησε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων

κόντρα στον Θρίαμβο Σερβιανών. Ήταν η στιγμή που ο Αρτινός διαιτητής Αρ. Κωστούλας καταλόγισε πέναλτι σε βάρος της κερκυραϊκής ομάδας με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν με τον Μπλέτσα.
Η Βασίλισσα του Νότου πηγαίνοντας στα Γιάννενα ήξερε ότι για να φτάσει στην κορυφή θα έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η συνέχεια να είναι ακόμη δυσκολότερη αφού για δεύτερη φορά φέτος δέχτηκε γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έχασε βαθμούς όπως και με τον Μακεδονικό Φούφα.
Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσε όμως να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη είχαμε δυο γρήγορα γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51΄ με τον Κωσταμένα αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Βαγγέλης Τσεβανέδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 89΄ έκανε το 1-2. Το πέναλτι όμως που είδε ο Αρτινός διαιτητής ήταν αρκετό για να στερήσει τους βαθμούς της νίκης  από την ΑΕΛ.
 
Θρίαμβος Σερβιανών: Αρχοντάκης, Πάσχος, Κωσταμένας (76' Ριστάνης), Κλείτσας (56' Τσιαφίτσας), Βραχνός, Πάκος, Πολυχρόνης (69' Νάνος), Μούτσιος, Μπλέτσας, Τσουμάνης, Διαμαντόπουλος.


ΑΕ Λευκίμμης: Ντούμης, Βούλγαρης (75' Καμαρά), Ιωαννίδης, Στόρεπ (30' Παπαδόπουλος), Βασιλάκης, Κιότσε, Τσοφλιός, Κύπτιου, Τσεβανίδης, Κάντας (65' Γαστεράτος), Λίμα (57' Σελμανάζ).
 
 
Αποτελέσματα (19η αγωνιστική)

Μακεδονικός Φούφα - Γρεβενά                6-0
Μακεδονικός Σιάτιστας - Αχέρων             1-2
Ναυπακτιακός Αστέρας - ΑΟ Φλωρ.  α.α 3-0
Σούλι Παραμυθιάς  -Θεσπρωτός              0-0
Θρίαμβος Σερβιανών - ΑΕ Λευκίμμης      2-2
Μέγας Αλέξανδρος - Τηλυκράτης             1-2
Ρεπό: Κρόνος Αργυράδων
 
Βαθμολογία
 
Μακεδονικός Φούφα        37
Κρόνος                            33
ΑΕ Λευκίμμης                 32
Ναύπακτος                       32
Σούλι                                30
Θεσπρωτός                      29
Αχέρων                             28
Τηλυκράτης                       27
Μ. Αλέξανδρος Καλλ.        23
Θρίαμβος Σερβιανών        22
Σιάτιστα                             12
Γρεβενά                               2
ΑΟ Φλωριάδας                    αποχώρησε
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια