Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Λευτέρης Μαρκάτης, επικεφαλής της «Εκκίνησης»

Εκκίνηση
01 Μαρτίου 2019 / 10:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από πολλούς μήνες διεργασιών και συζητήσεων και την ανακοίνωση της ιδρυτικής της διακήρυξης την προηγούμενη βδομάδα,

την Τετάρτη 27/02/2019 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της δημοτικής παράταξης ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ γαι την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης.

Όπως αναφέρει η "Εκκίνηση" στο κείμενό της:«Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στη συνέλευση και η κουβέντα ήταν πολύ πλούσια. Πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη συζήτηση και για τις θέσεις της παράταξης οι οποίες βρίσκονται υπό διαμόρφωση από την επιτροπή θέσεων και θα ανακοινωθούν στη συνέχεια και προς την πορεία μας προς τις εκλογές.

Για εμάς τώρα ξεκινάει ένα ταξίδι που σαν απώτερο στόχο δε θα έχει μόνο τον ορίζοντα των εκλογών, επιδίωξή μας είναι να διαμορφώσουμε ένα ρεύμα στην Κερκυραϊκή κοινωνία που θα μπορεί να παρεμβαίνει στην καθημερινότητα, να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ανθρώπου του μόχθου και της εργασίας, να διαδραματίζει ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα και να παρεμβαίνει σε κάθε μορφή της κοινωνικής δραστηριότητας και θα συγκρούεται με όλα εκείνα τα συμφέροντα που διατηρούν το νησί μας στη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση.

Επιδίωξή μας είναι αυτό το ρεύμα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Αισιοδοξία επικράτησε και κατά τη διάρκεια της συνέλευσης από το γεγονός ότι η ανταπόκριση που βλέπουμε από τον κόσμο αυτούς τους τελευταίους μήνες είναι ιδιαίτερα θερμή.

Ομόφωνα επιλέχτηκε ως επικεφαλής της παράταξης ο Μαρκάτης Λευτέρης, γιατρός στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες αυτής της πόλης να συστρατευθούν μαζί μας τόσο στο δρόμο μας προς την εκλογική αναμέτρηση αλλά κυρίως στην προσπάθειά μας καθημερινά να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής και διαβίωσής μας».