Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κεφαλονιά ο Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος (video-photos)

Κυμπουρόπουλος Στέλιος
20 Οκτωβρίου 2019 / 12:09

Είχε συναντήσεις με τους δύο αντιπεριφερειάρχες, Σταύρο Τραυλό και Σωτήρη Κουρή

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.  Με αφορμή την επίσκεψη στην Κεφαλονιά του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, για την εορτή του Αγίου Γερασίμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ενημερωτική συνάντηση στην Π.Ε. Κεφαλονιάς με τους αντιπεριφερειάρχες Σταύρο Τραυλό και Σωτήρη Κουρή.



Ο Ευρωβουλευτής συμμετέχει σε δυο πολύ σημαντικές επιτροπές του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που άπτονται των αρμοδιοτήτων των Περιφερειών. Είναι μέλος -μεταξύ άλλων- της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Περιφερειών οπότε η συνάντηση με τους δυο Αντιπεριφερειάρχες δεν ήταν τυπική,  αλλά ουσιαστική.





Ο Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, καλωσόρισε τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο στο νησί, τον ευχαρίστησε για την ευκαιρία της συνομιλίας λέγοντας του μεταξύ άλλων ότι η προσωπική του στάση ζωής αποτελεί έμπνευση για πολλούς ανθρώπους να αγωνίζονται για το όνειρό τους.



Του πρόσφερε μάντολες και το βιβλίο για την ιστορία του ναυαγίου ΠΕΡΣΕΥΣ , του μίλησε για την ιστορία του ναυαγίου και του μοναδικού επιζώντα και του ζήτησε να βοηθήσει για την αξιοποίησή του.

Ο Ευρωβουλευτής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κεφαλονιά τονίζοντας:

«Υπάρχουν χρήματα αλλά για ιδέες. Το «βοηθείστε μας να πάρουμε χρήματα» είναι κενό γράμμα, το να στείλετε μια πρωτότυπη ιδέα που θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε νέους ανθρώπους, είναι ένας λόγος χρηματοδότησης».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανπάπτυξης, Σωτήρης Κουρής,μετά τις ευχές του καλωσορίσματος αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιφέρειας τα οποία μπορεί να υποστηρίξει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στην Ευρωβουλή.





πηγή:  Kefaloniapress.gr