Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβλήματα δημιούργησε η χθεσινοβραδινή κακοκαιρία στην Κέρκυρα (photos)

Κακοκαιρία
20 Nov 2019 / 09:19

Πτώσεις δέντρων, πλημμυρισμένοι δρόμοι, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, ακόμα και πτώσεις στύλων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, προκάλεσε η χθεσινοβραδινή κακοκαιρία, που έπληξε την Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία έπληξαν το νησί τις βραδυνές ώρες της Τρίτης και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.



Υπήρξαν αρκετές πτώσεις δέντρων, αλλά και επεμβάσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι άνδρες της οποίας έσπευσαν σε περιστατικά, όπου έπρεπε να απομακρύνουν πεσμένα δέντρα ή να κάνουν αντλήσεις υδάτων σε πλημμυρισμένους χώρους.





Πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξαν προβλήματα και με ξύλινες κολώνες της ΔΕΗ, όπως και του ΟΤΕ, όπως αυτή που έπεσε γύρω στα μεσάνυχτα στην Ε.Ο Αχιλλείου.





Σύμφωνα, εξάλλου, με την Πολιτική Προστασία, νωρίς τα ξημερώματα πέρασε ανεμοστρόβιλος από την περιοχή του Σπαρτύλα ξεριζώνοντας αρκετά δέντρα και δημιουργώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.



Αρκετοί, φυσικά, και οι πλημμυρισμένοι δρόμοι, με την Π.Υ. να σπεύδει, όπου χρειάστηκε, με περιστατικά στην Αχαράβη, στον Ποταμό και σε αρκετές ακόμα περιοχές. 






***  Οι φωτογραφίες έχουν δημοσιευθεί από συμπολίτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης