Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕ Λευκίμμης 2-1 την Ολυμπιάδα

κύπελλο ΕΠΣΚ
08 Μαρτίου 2017 / 19:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιάδα το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας της Λευκίμμης αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.

Και αυτό γιατί υπάρχει ρεβάνς και είναι αρκετή μια νίκη με 1-0 για την ομάδα των Καρουσάδων για να περάσει αυτή στον τελικό, κόντρα στα προγνωστικά που δίνουν φαβορί την ΑΕΛ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε μια βδομάδα, αφού την ερχόμενη Τετάρτη στις Καρουσάδες θα έχουμε τη ρεβάνς, με την ομάδα που θα περάσει να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού, εκεί όπου περιμένει ο Αχιλλέας Νυμφών που έχει προκριθεί.
Η Λευκίμμη μπορεί να πήρε τη νίκη και μάλιστα με δυο εύστοχα πέναλτι, αλλά η Ολυμπιάδα στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο, είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες μετά το 2-0 των γηπεδούχων, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ Ανδρέα Βάρελη να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις και κατάφερε στις καθυστερήσεις με γκολ του Λούβρου να μειώσει σε 2-1 και να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του κέρδισε ο Μπριλάκης από τον Μπαντούνο και εκτέλεσε ο Τσεβανέδης, προηγήθηκε στο 27΄ με 1-0 η ΑΕΛ και με νέο εύστοχο πέναλτι του Θ. Πατινιώτη στο 63΄έγινε το 2-0, το πέναλτι κέρδισε ο Αναστασιάδης. 
Διαιτητές: Μυρισκλάβος, Βλάσσης Θ., Γραικός.
ΑΕ Λευκίμμης (Ι. Σφακιανάκης): Βάρελης, Αναστασιάδης,Μπριλάκης, Πατινιώτης, Κουλούρης, Τσεβανέδης, Ίσερης Αντ., Μυρίλας, Βασιλάκης, Θεοδωράκης, Πανταζής (έπαιξαν και οι Μίτσουλης, Μ. Σάντα). 
Ολυμπιάδα (Σ. Σιδερόπουλος): Πισιάνης, Κροκίδης Σπ., Λάμπουρας, Ψαρράς Κομηνός, Μπαντούνος Σπ., Ζαγουρής, Κροκίδης Στ., Βλάχος, Λούβρος, Μποζίκης (έπαιξαν και οι Γρηγοράκης, Κουρσάρης Κ., Κουρτελέσης).
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια