Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στο Yakuza 3 remaster

*
Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε ότι τα Yakuza 3, 4 και 5 θα κυκλοφορήσουν υπό μορφή remaster για το PlayStation 4. Προκειμένου τώρα να πάρουμε μια πρώτη γεύση, η SEGA έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, όπου μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τη δουλειά που έχει γίνει στο Yakuza 3. Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε σε τι βάθος θέλει να προχωρήσει την έννοια του remaster η εταιρεία ανάπτυξης, όμως αν κρίνουμε από τα Yakuza: Kiwami και Kiwami 2, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, τότε θα πρέπει να περιμένουμε ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι τα remasters των Yakuza 3, 4 και 5 δεν θα αργήσουν να βρουν το δρόμο και για τις δυτικές αγορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Ratchetios
    • Φαίνεται αρκετά ωραίο και βαθύ σα σειρά το Yakuza. Νομίζω είναι η κατάλληλη ώρα να την αρχίσω , μιας και θα βγουν και τα remaster να τα παίξω μαζεμένα στο πσ4 .

*