Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το τελευταίο ελληνικό trailer για το Transformers: War for Cybertron Trilogy του Netflix

Όλοι μας γνωρίζουμε πως ο Optimus Prime είναι ένας αισιόδοξος αρχηγός. Ωστόσο στο Transformers: War for Cybertron Trilogy, τη νέα σειρά του Netflix και του Rooster Teeth, θα δούμε έναν μελαγχολικό και με υπαρξιακά θέματα Optimus.

Στο νέο trailer για την σειρά βλέπουμε πως τα πράγματα για τα Autobots και για την υπόλοιπη ζωή στον Cybertron δεν πάνε καλά. Τα πρώτα 6 επεισόδια με υπότιτλο "Siege" θα μας ταξιδέψουν στις τελευταίες ώρες του εμφυλίου πολέμου ανάμεσα στα Autobots και τα Decepticons.


To Τransformers: War for Cybertron Trilogy δημιουργήθηκε από το Netflix και Rooster Teeth (RWBY, gen:Lock) και το animation της σειράς το ανέλαβε η Polygon Studios (Godzilla, Knights of Sidonia). Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο έμπειρος στα Transformers και μακροχρόνια συγγραφέας comics, F.J DeSanto.

Το πρώτο part του Transformers: War for Cybertron Trilogy θα κάνει την πρεμίερα του στις 30 Ιουλίου. Το Part 2 ονόματι "Earthrise" και το τρίτο, ανώνυμο part δεν έχουν λάβει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δείτε το trailer παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*