Τουρνουά ποδοσφαίρου για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων (ΦΩΤΟ)

Τουρνουά ποδοσφαίρου για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου, αφιερωμένο στην επέτειο για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Κρήτη. Θα συμμετέχουν ομάδες που ανήκουν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ, όπως η ΑΕ Κατσάμπα (διοργανώτρια) και η Ενωση Ατσιποπούλου-Πρινέ, αλλά και οι ακαδημίες του Ηροδότου και της Μινωϊκής.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου αφιερωμένο στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιουνίου (ώρα έναρξης 9 πμ) στο Ηράκλειο Κρήτης η ΑΕ Κατσαμπά, μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν η ακαδημία της Ένωσης Ατσιποπουλού-Πρινέ (επίσης μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ) του Ηροδότου και της Μινωικής, ενώ στο πλαίσιο του τουρνουά εχει προσκληθεί για να τιμηθεί για την προσφορά της Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ν. Ηρακλείου, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Βάιος Αϊνατζόπουλος.
Επίσης, κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, μέσω της «Κίτρινης Αποστολής».
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και η ΑΕΚατσαμπά καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα πως κανένας μας δεν ξεχνά τις 353.000+ ψυχές που χάθηκαν, αλλά και παράλληλα να εκδηλωθεί έμπρακτα η αλληλεγγύη μας σε όλους αυτούς που χρειάζονται βοήθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X