Αήττητη η ΑΕΚ στο Attica Κ13, Κ14 και Κ16!

Αήττητη η ΑΕΚ στο Attica Κ13, Κ14 και Κ16!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Πανιώνιο σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές βαθμίδες, στην Κ13, στην Κ14 και στην Κ16. Οι ποδοσφαιριστές κράτησαν τον «αετό» ψηλά και κατάφεραν να ολοκληρώσουν δίχως ήττα και τα τρία παιχνίδια, που διεξήχθησαν στα Σπάτα.

Η Κ13 του Μιχάλη Παυλή νίκησε με 5-1, με σκόρερ τους Κολοκοτρώνη, Καμπά, Παπαδόπουλο, Πεχλιβανίδη, ενώ ένα τέρμα ήρθε από αυτογκόλ. Πέναλτι έχασε ο Ανδριώτης. Ξεκίνησαν τον αγώνα οι Ρήγας, Γιανταμίδης, Κολυφέτης, Ψυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αραβανής, Αβράσογλου, Σαρρής, Καμπάς, Κολοκοτρώνης, Ζούλιας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πολυχρονόπουλος, Ζυγούρας, Λεμονίδης, Κλάψας, Δαρβίρας, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Ντάνι, Ανδριώτης, Πεχλιβανίδης.

Η Κ14 του Βασίλη Αποστόλου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, με σκόρερ της ισοφάρισης τον Καραγιαννίδη. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Γαρείος, Σβίγκος, Δαρδαμάνης, Καντίου, Χατζηνικολάου, Αποστόλου, Μαρούτσης, Αβντίου, Φράγκου, Κόρρα, Κουβάνι. Αγωνίστηκαν και οι Τζωρτζακάκης, Τοποβίτι, Κωνσταντινίδης, Κουνάδης. Στεφανής, Καραγιαννίδης και Ελέζι.

Η Κ16 του Στέλιου Ορφανίδη νίκησε 4-0 με σκόρερ τους Πιτιλάκο, Φωτόπουλο, Λαντίκα και Αγγελόπουλο. Αρχισαν τον αγώνα οι Μαρίνης, Τρέμμας, Καστανιώτης, Χαλίλι, Παπαδόπουλος, Καραγιαννίδης, Ντέλας, Λαντίκας, Χατζημάρκος, Πιτιλάκος, Παπαθανασίου. Αγωνίστηκαν και οι Στρατής, Μαρκάκης, Μαχαίρας, Φωτόπουλος, Κοντός, Κυρσανίδης, Αγγελόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X