Γκiκας στο enwsi.gr: «Εύκολη η απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ, ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα»

Γκίκας: «Πολύ βαριά η φανέλα της ΑΕΚ- Επαιξε σημαντικό ρόλο ο Παπαθεοδώρου στην απόφασή μου»
Photo Credits: INTIME

Xαλαρός, ευδιάθετος και… ετοιμοπόλεμος. Ο Νίκος Γκίκας αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ και δηλώνει έτοιμος για να ενισχύσει τη νέα του ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο 28χρονος γκαρντ μιλώντας στο enwsi.gr, στο πλαίσιο της Media Day στην Πορταριά, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στη «Βασίλισσα», αποκάλυψε τους… λόγους που είπε «ναι» στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου και μίλησε για τους δικούς του, προσωπικούς στόχους με τους «κιτρινόμαυρους».

Παράλληλα, ο νέος άσος της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο Basketball Champions League, στο οποίο θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μίλησε για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια, ενώ έκανε και την… πρόβλεψη του για την Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο της Κίνας.

– Για το αν ήταν εύκολη η απόφαση του να αφήσει τον Προμηθέα Πατρών και να έρθει στην ΑΕK: «Η απόφαση μου να έρθω στην ΑΕΚ ήταν σχετικά εύκολη. Από τη στιγμή που είχα πάρει την απόφαση ότι ο κύκλος μου στον Προμηθέα Πατρών είχε κλείσει κι εφόσον μίλησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και με τον προπονητή, αποφάσισα πάρα πολύ γρήγορα ότι ήθελα να έρθω στην ομάδα και να δοκιμάσω να κάνω το step-up στην καριέρα μου. Σε όποια ομάδα κι αν παίζω πάντα κοιτάω να κερδίζω. Το ίδιο θα κάνω πάντα με την ΑΕΚ . Αυτή είναι η δουλειά του αθλητή, αυτή είναι και η δική μου δουλειά και θα την κάνω όσο καλύτερα μπορώ».

– Για τους στόχους του, αλλά και της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι πιο πάνω από τους δικούς μου, τους προσωπικούς. Οπως είπα και πριν θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και να αναδειχθώ ακόμα περισσότερο. Θέλω να εξελιχθώ μέσα από τους υψηλούς στόχους που έχει η ΑΕΚ για τη νέα σεζόν».

– Για το γεγονός ότι θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά στο Basketball Champions League: «Το Basketball Champions League είναι μια διοργάνωση, η οποία όλο και ανεβαίνει. Είναι μια άκρως ανταγωνιστική λίγκα και χαίρομαι που θα παίξω για δεύτερη χρονιά και που θα ενισχύσω την ΑΕΚ. Φέτος, είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως θα τα πάμε πάρα πολύ καλά».

– Για την πορεία της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας: «Εξαρτάται τι χιαστή θα έχει και πόσο δύσκολη θα είναι. Πιστεύω, όμως, πως η Εθνική μας θα φτάσει στην τετράδα του Παγκόσμιου. Θέλω και ελπίζω σε μια διάκριση, σε ένα μετάλλιο».

– Για το αν οι άνθρωποι της ΑΕΚ του έχουν μιλήσει για το νέο γήπεδο στα Άνω Λιόσια: «Μου έχουν μιλήσει γενικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο στα ‘Ανω Λιόσια. Μου ανέλυσαν το πλάνο και μου είπαν πως ενδέχεται να φτιαχτεί και μέσα στη χρονιά. Θα είναι όμως; Εσείς τα ξέρετε αυτά…», είπε χαμογελώντας και συνέχισε «Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στην ΑΕΚ το νέο γήπεδο. Οπως μου το ανέλυσαν είναι φοβερό όπως θέλουν να το φτιάξουν, θα ήθελα να το δω από κοντά».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X