Bασιλειάδης: «Ετσι θα πάρει η ΑΕΚ το κλειστό των Λιοσίων»

Bασιλειάδης: «Ετσι θα πάρει η ΑΕΚ το κλειστό των Λιοσίων»
Photo Credits: INTIME

Η ώρα για να αποκτήσει και πάλι η ΑΕΚ το δικό της «σπίτι» πλησιάζει.

Τα τελευταία χρόνια η «Βασίλισσα» έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, ώστε να αποκτήσει τον δικό της χώρο, στον οποίο θα «χτίσει» το μέλλον της σε όλα τα επίπεδα. Αυτός ο χώρος έχει βρεθεί και είναι το Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο Πάλης, στα Άνω Λιόσια.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, από την πρώτη στιγμή είδε με «ζεστό» μάτι την προοπτική αξιοποίησης ενός ακινήτου από τη «Βασίλισσα», με τον ίδιο να το δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία του για να προχωρήσει το εν λόγω εγχείρημα.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με το Κλειστό των Ανω Λιοσίων, όπου αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει τα «κλειδιά» του γηπέδου. Παράλληλα, τόνισε πως η διαδικασία προχωρά με γοργούς ρυθμούς και πως η συμφωνία για το κλειστό είναι για το καλό του Δημοσίου.

Για το κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ στο μπάσκετ:

«Για το κλειστό της ΑΕΚ, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής, αφού το κλειστό των Λιοσίων θα πάει στο ΣΕΦ. Θα γίνει η μίσθωση για την ΑΕΚ και θα πρέπει να αναλάβει να γίνουν οι αλλαγές στο γήπεδο. Έχουμε προχωρήσει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Η λογική λέει ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι πολύ σημαντικό ότι φεύγει από το Δημόσιο ένα σημαντικό έξοδο και έρχεται ένα σημαντικό έσοδο. Πρόκειται για μία συμφωνία που είναι για το καλό του Δημοσίου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X