Κάτας: «Είναι ωραίο να νικάς τους κατόχους του τροπαίου»

Κάτας: «Είναι ωραίο να νικάς τους κατόχους του τροπαίου»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ στάθηκε στα σημεία που έφεραν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και εξήγησε τους λόγους που η νίκη αυτή ήταν ξεχωριστή για εκείνον, τονίζοντας πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.

Ο Όντεντ Κάτας δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Είναι μεγάλη νίκη. Είναι σπουδαίο να αρχίζεις με νίκη μια διοργάνωση. Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο. Δεν είχαμε ενέργεια, παίξαμε κακή άμυνα. Στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε και το καλύτερο μπάσκετ, αλλά είχαμε μεγάλη καρδιά. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μας.

Είναι πάντα ωραιό να νικάς, ειδικά εκτός έδρας και απέναντι στους κατόχους του τροπαίου. Αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να αποδείξουμε και δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να μαζέψουμε κι άλλες νίκες. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας ακόμα.

Είναι τα γενέθλιά μου σήμερα. Είπα στους παίκτες μου ότι δεν θέλω δώρα, δεν μου αρέσουν αυτά, αλλά τούτη η νίκη ήταν ξεχωριστή. Γιατί την πετύχαμε στην Αθήνα, η οποία είναι ξεχωριστή για μένα. Τα δύο χρόνια που έπαιξα εδώ ήταν πολυ όμορφα και τα έχω στην καρδιά μου. Με ρώτησαν πού θα ήθελα να βρίσκομαι στα γενέθλιά μου. Είπα ότι θα ήθελα να είμαι σπίτι με την οικογένειά μου, αλλά αφού δεν ήταν δυνατό να γίνει αυτό, η Αθήνα ήταν το κατάλληλο μέρος».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X