Ρέι: «Θα είμαι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό, θέλω όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται»

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ρέι, παραμένει εκτός ο Σλότερ
Photo Credits: INTIME

Μία από τις «ψαγμένες» μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού για την ΑΕΚ, ήταν αυτή του Κέντρικ Ρέι.

Ο Αμερικανός γκαρντ με το «δολοφονικό» σουτ, έχει μεγάλες «παραστάσεις» τα τελευταία χρόνια και ήρθε στη «Βασίλισσα», με σκοπό να εντυπωσιάσει. Ο 25χρονος άσος ήταν λίγο άτυχος στο τελευταίο φιλικό ματς, με αντίπαλο τη Μέγκα Μπέμαξ στο Βελιγράδι, όπου τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι, ωστόσο από τη Δευτέρα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και σύντομα θα επιστρέψει.

Ο έμπειρος αθλητής, μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ», στη Media Day της ομάδας στο ΟΑΚΑ και αρχικά σταθήκαμε στον τραυματισμό του. Ο Ρέι θέλησε να καθησυχάσει τα… πνεύματα, τονίζοντας: «Το πόδι μου, είναι μια χαρά.  Γίνεται ολοένα και καλύτερα, μέρα με τη μέρα. Είμαι καλά», ενώ για το αν θα είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αυτό Σάββατο, είπε χαρακτηριστικά: «Ναι θα είμαι καλά».

Έπειτα, ο αθλητής από το Μπρονξ των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους του, τη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ: «Στόχος είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες γίνεται. Πρέπει να παλέψουμε για όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Θέλω να βγω στο παρκέ, να κάνω το παιχνίδι μου και να πάρω πολλές νίκες», ενώ στο αν θέλει κάποιο τρόπαιο με τη «Βασίλισσα», φάνηκε «ετοιμοπόλεμος», λέγοντας: «Ναι θέλω να πάρω όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται. Έχουμε το Κύπελλο Ελλάδος, το Basketball Champions League και την Basket League. Το να τα κατακτήσουμε, είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε».

Στη συνέχεια, ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, μίλησε για τη «χημεία» που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο» σύνολο: «Υπάρχει εξαιρετική χημεία στην ομάδα. Είμαστε περίπου έναν μήνα τώρα μαζί. Δώσαμε πολλά φιλικά προετοιμασίας και αυτό μας βοήθησε. Πιστεύω έχουμε χτίσει χημεία», ενώ σχετικά με τις σχέσεις που έχει με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, υπογράμμισε: «Οι σχέσεις μεταξύ όλων των παικτών είναι μια χαρά. Όλα είναι καλά. Όλοι μιλάμε μεταξύ μας, για το τι μπορούμε να κάνουμε σε διάφορες περιπτώσεις σχετικά με το παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχουμε κάτι καλό».

Στη συνέχεια, ο Κέντρικ Ρέι, στάθηκε στα τελευταία φιλικά της ομάδας, τα οποία ήταν στο Βελιγράδι, κόντρα σε Παρτιζάν και Μέγκα Μπέμαξ: «Πάντα είναι καλό να πηγαίνεις και να αντιμετωπίζεις άλλες ομάδες σε ξένες χώρες. Ήταν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, μάθαμε πολλά από αυτά, για τους εαυτούς μας. Τώρα πρέπει να επωφεληθούμε από αυτά».

Τέλος, ο Αμερικανός άσος, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ: «Να έρθουν να πανηγυρίσουν για εμάς και εμείς θα είμαστε εκεί, για να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X