Βασιλειάδης για Ανω Λιόσια: «Για πρώτη φορά μεταολυμπιακή αξιοποίηση για αθλητικό σκοπό»

Βασιλειάδης για Ανω Λιόσια: «Για πρώτη φορά μεταολυμπιακή αξιοποίηση για αθλητικό σκοπό»
Photo Credits: INTIME

Η ώρα για να αποκτήσει και πάλι η ΑΕΚ το δικό της «σπίτι» πλησιάζει. Τα τελευταία χρόνια η «Βασίλισσα» έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, ώστε να αποκτήσει τον δικό της χώρο, στον οποίο θα «χτίσει» το μέλλον της σε όλα τα επίπεδα. Αυτός ο χώρος βρέθηκε και είναι το Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο Πάλης, στα Άνω Λιόσια.

Μάκης Αγγελόπουλος είναι αυτός που… κινεί τα νήματα για να γίνουν τα όνειρα της AEK πραγματικότητα, με την υπόθεση να «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας (13/05) έγινε ακόμα ένα… βήμα, ώστε από τη σεζόν 2019-20 η Ένωση να βρίσκεται στο νέο της «σπίτι».

Όπως γνωστοποίησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέσα από Δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες, η τροπολογία σχετικά με το κλειστό γήπεδο στα Aνω Λιόσια ψηφίστηκε στη Βουλή, κάτι που δίνει την κυριότητα του γηπέδου στην ΓΓΑ.

Πλέον, η ΓΓΑ θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις της με την ΚΑΕ ΑΕΚ, στην οποία θα παραχωρηθεί το κλειστό των Άνω Λιοσίων, ώστε εκεί οι «κιτρινόμαυροι» να “χτίσουν” το όραμα του Μάκη Αγγελόπουλου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, από την πρώτη στιγμή είδε με πολύ «ζεστό» μάτι την προοπτική αξιοποίησης ενός ακινήτου από την Ένωση, με τον ίδιο να το δείχνει ξεκάθαρα για ακόμα μια φορά. Πιο συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός σχετικά με το Κλειστό των Ανω Λιοσίων που θα περάσει στην ΚΑΕ ΑΕΚ, τόνισε πως για πρώτη φορά υπάρχει μεταολυμπιακή αξιοποίηση ολυμπιακής περιουσίας.

Αναλυτικά για το Κλειστό Άνω Λιοσίων υποστήριξε τα εξής: «Προσπαθούμε να… αναστήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις και μία από αυτές είναι και το Ολυμπιακό Κέντρο των Λιοσίων. Υπάρχει, ουσιαστικά, για πρώτη φορά, μεταολυμπιακή αξιοποίηση της ολυμπιακής περιουσίας για αθλητικούς σκοπούς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X