Ντέμης Νικολαΐδης: Πρόεδρος με τη… βούλα

Ντέμης Νικολαΐδης: Πρόεδρος με τη… βούλα
Photo Credits: INTIME

Τέτοιες μέρες του 2004, η ΑΕΚ ζούσε μεγάλες στιγμές. Ο κόσμος της βρισκόταν σε απόλυτη εγρήγορση και στεκόταν μπροστάρης στο εγχείρημα υπό την ηγεσία του Ντέμη Νικολαϊδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέτοιες μέρες του 2004, η ΑΕΚ ζούσε μεγάλες στιγμές, καθώς κόσμος της βρισκόταν σε απόλυτη εγρήγορση και στεκόταν μπροστάρης στο εγχείρημα υπό την ηγεσία του Ντέμη Νικολαϊδη.

Ηδη, από τις αρχές του καλοκαιριού ο πρώην άσος της ΑΕΚ είχε γνωστοποιήσει πως θα σταματούσε το ποδόσφαιρο – έχοντας και σημαντικά προβλήματα με τραυματισμό στη μέση – για να ηγηθεί της προσπάθειας σωτηρίας της ΑΕΚ. Μια μέρα σαν σήμερα του 2004, ο Ντέμης αναλάμβανε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και με τη βούλα, σε ηλικία 31 ετών.

Ετσι, έγινε ο 18ος πρόεδρος της Ενωσης και 40ος από την ίδρυση της ομάδας το 1924. Επίσης έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της AEK που ανέλαβε αυτή τη θέση, καθώς ο Παντελής Νικολάου έχει προηγηθεί. Η θητεία του Νικολαϊδη στον προεδρικό θώκο κράτησε λίγο περισσότερα από τέσσερα χρόνια, όπου αποφάσισε να αποχωρήσει έπειτα από ασυμφωνία με τους υπόλοιπους μετόχους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X