Ο Μαντάς της ΑΕΚ θριάμβευσε στην Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Ο Μαντάς της ΑΕΚ θριάμβευσε στην Λακωνία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιάσωνας Μαντάς επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδηλάτες της ηλικίας του.

Ο αθλητής της ΑΕΚ Skoda Synergy Ακαδημία Ποδηλασίας, στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθη την Κυριακή (07/04) στις Καρυές Λακωνίας από τον Σπαρτιατικό στις παρυφές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 900 μέτρων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Παμπαίδες, αφήνοντας πίσω του δεκάδες αθλητές που έλαβαν μέρος.

Μια δεύτερη αποστολή της ποδηλατικής ομάδας πήγε στην Λάρισα για τον διήμερο (06-07/04) αγώνα που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία ο Ποδηλατικός ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Cycling Hellas, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Αγιάς, με την επωνυμία “6th Kissavos Road Tour 2019” στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου. Πρόκειται για έναν καθιερωμένο μεγάλο ποδηλατικό αγώνα που προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού αθλητών, συνοδών και θεατών από όλη τη χώρα. Τα αποτελέσματα των αθλητών της “Ενωσης” ήταν εξαιρετικά καθώς ο Κώστας Γιαννίκης κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια (στο ατομικό χρονόμετρο του Σαββάτου και στην αντοχή της Κυριακής) στην κατηγορία Μάστερ 40, ο Χρήστος Σουρμαΐδης κατέλαβε την 3η θέση στην αντοχή (κατηγορία Μάστερ 50), ο Χρήστος Σκυλοδήμος πλασαρίστηκε στην 8η θέση στους Εφήβους, ενώ τιμητική συμμετοχή είχε ο προπονητής και θρύλος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Σκυλοδήμος, που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Open 50+.

Τέλος στον αγώνα της Αττικής, “Attica Race”, που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α., ο Κώστας Καατσιλιέρης κατέκτησε την 2η θέση στην Μάστερ Γ΄, χάνοντας δυστυχώς την πρωτιά στα τελευταία μέτρα, λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκαν μπροστά του άλλοι αθλητές και έχασε χρόνο προσπαθώντας να τους αποφύγει.

Επόμενος αγώνας για την ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ, το Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής ΜΤΒ στην Χαλκίδα την Κυριακή 14 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X