Συμφώνησε με τέσσερις παίκτες η ΑΕΚ FIFA 11vs11

Συμφώνησε με τέσσερις παίκτες η ΑΕΚ FIFA 11vs11
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Amir El-Gindy, Πέτρο Μπακοπάνο, Πέτρο Λεωνίδου και Σταύρο Λεωνίδου. Οι τέσσερις παίκτες εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας FIFA 11vs11 και θα ενισχύσουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο το “Δικέφαλο”.

Ο Amir El-Gindy είναι 31 ετών (02/06/1988) και αγωνίζεται ως μέσος. Ο Αιγύπτιος έχει πλούσια εμπειρία από ξένα Πρωταθλήματα με πολλές επιτυχίες, ενώ έχει αγωνιστεί μία σεζόν και στη VGL όπου αναδείχθηκε και ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν με τη φανέλα της VGL Watford.

Ο Πέτρος Μπακοπάνος είναι 16 ετών (26/05/2003) και αγωνίζεται ως μέσος. Πρόκειται για έναν νέο παίκτη που τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με το FIFA και θα δώσει λύσεις σε πολλούς αγώνες.

Ο Πέτρος Λεωνίδου είναι 36 ετών (04/05/1983) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει διάφορους τίτλους σε ατομικό επίπεδο.

Ο Σταύρος Λεωνίδου είναι 29 ετών (17/04/1990) και αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει κατακτήσει αρκετά τρόπαια σε ατομικό επίπεδο, κάνοντας πλέον στροφή και στο FIFA 11vs11.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, οι τέσσερις νέοι παίκτες της “Ένωσης” δήλωσαν στο aek.gr:
Amir El-Gindy: “Αγαπώ το ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα από πολύ μικρό παιδί και ασχολούμαι χρόνια με το FIFA. Γνώρισα τον τεχνικό της ομάδας, Χρήστο Γρίδα, πριν μερικά χρόνια και έκτοτε έχουμε εξαιρετικές φιλικές σχέσεις. Με έχει γνωρίσει σε όλο το φίλαθλο ελληνικό κοινό και με έκανε να νιώσω την Ελλάδα σπίτι μου. Έτσι, δε θα μπορούσα να λείπω από την προσπάθειά του στην ΑΕΚ, που είναι τιμή μου να αγωνιστώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο και γνωστό κλαμπ με τεράστια ιστορία. Πάμε ΑΕΚ“.

Πέτρος Μπακοπάνος: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Εκτός των άλλων τμημάτων, η ΑΕΚ επενδύει και στα eSports, πράγμα πολύ σημαντικό. Είναι τιμή μου να αγωνιστώ με τα “κιτρινόμαυρα” και θα τα δώσω όλα για να κατακτήσουμε την κορυφή“.

Πέτρος Λεωνίδου: “Όποιος γνωρίζει από αθλητισμό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωρίζει την ΑΕΚ. Είναι τιμητικό να αγωνίζεσαι για αυτήν την ομάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω να πετύχει όλα όσα θέλει η ΑΕΚ, δηλαδή, επιτυχίες στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη“.

Σταύρος Λεωνίδου: “Δε θα μπορούσα να αρνηθώ στην πρόταση που μου έγινε, από τον Χρήστο Γρίδα, να έρθω στην ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν μεγάλο Σύλλογο με τεράστια ιστορία. Εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να γράψουμε ιστορία και στο άθλημα των eSports και θα τα δώσουμε όλα για αυτό“.

Amir, Πέτρο, Πέτρο και Σταύρο, καλωσήρθατε στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X