Οι αριθμοί του Αερωπός Εδεσσας – ΑΕΚ

Οι αριθμοί του Αερωπός Εδεσσας – ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επικράτησε με 27-22 εκτός έδρας του Αερωπού Έδεσσας πριν από λίγες μέρες και επέκτεινε το σερί της στις 4 νίκες. Αυτή ήταν η 25η αναμέτρηση των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας και 13η στην Έδεσσα, με την “Ένωση” να φτάνει 20 νίκες συνολικά και τα 8 “διπλά”. Παράλληλα, η ΑΕΚ έφτασε τα 748 γκολ κόντρα στον Αερωπό (366 στην Έδεσσα), ενώ οι γηπεδούχοι τα 582 (305 στην Έδεσσα).

Όσον αφορά τους παίκτες της Ενωσης, ο Τάσος Παπαδιονυσίου έφτασε τις 90 συμμετοχές στη Handball Premier με τη φανέλα της ΑΕΚ και βρίσκεται στην 11η θέση της σχετικής λίστας.

Ο Ignacio Florido ήταν ο πρώτος σκόρερ του “Δικεφάλου” με 9 τέρματα, φτάνοντας παράλληλα τα 19 ως παίκτης της ΑΕΚ. Έτσι, ανέβηκε στην 69η θέση των all time scorers και έχει όλο το χρόνο μπροστά του να… ανέλθει ακόμα περισσότερο.

Τέλος, την πρώτη του συμμετοχή και τα πρώτα του γκολ (2) σημείωσε ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης ως παίκτης της ανδρικής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X