Κιτρινόμαυρη Κυριακή στο ENWSI TV: Διπλή LIVE εκπομπή για ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Κιτρινόμαυρη Κυριακή στο ENWSI TV: Διπλή LIVE εκπομπή για ποδόσφαιρο και μπάσκετ!
Photo Credits: INTIME

Η δράση δεν σταματά και το ENWSI TV δηλώνει πάντα «παρών»!

Το Σαββατοκύριακο ήταν φούλ της… ΑΕΚ με επιτυχίες στο μπάσκετ και το χάντμπολ χθες, ενώ σήμερα η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θα ψάξει τη νίκη κόντρα στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Η δημοσιογραφική ομάδα του enwsi.gr, δεν θα μπορούσε να σφυρίζει αδιάφορα και «χτυπά» σήμερα το βράδυ με δυο back-to-back LIVE εκπομπές.

Αρχικά στις 20:30 ο  Διευθυντής του enwsi.gr, Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με τον αρθρογράφο και… σπεσιαλίστα της πορτοκαλί μπάλας, Θάνο Τσίμπο αναλύουν τα πάντα γύρω από το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου. Θα μιλήσουν για τις κακές εμφανίσεις, την αντίδραση της ομάδας και φυσικά την επιστροφή του Νίκου Ζήση στο… σπίτι του, αλλά και όσα έρχονται από εδώ και πέρα.

Έπειτα, στις 21:20, ο Σταύρος Καζαντζόγλου δηλώνει και πάλι «παρών», μαζί με τον αρθρογράφο του enwsi.gr και ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Σταμάτη Βούλγαρη που θα κάνει… ντεμπούτο στις κάμερες του ENWSI TV. Φυσικά από την… ατζέντα τους δεν θα λείψει τίποτα. Αγωνιστικά θέματα, μεταγραφολογία, η δουλειά του Μάσιμο Καρέρα, παρασκήνιο και φυσικά όσα θα έχουν γίνει στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ νωρίτερα.

Μείνετε συντονισμένοι, αυτή η Κυριακή έχει μόνο ENWSI TV!

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X