Ο Κίκο Ραμίρεθ στην Ξάνθη

Ο Κίκο Ραμίρεθ στην Ξάνθη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κίκο Ραμίρεθ αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της Ξάνθη και διαδεχτεί στον πάγκο της ομάδας, τον Μίλον Ράσταβατς που αποχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Ισπανός τεχνικός θα βρεθεί στην Ελλάδα σήμερα στις 17:45, όπου και θα τον παραλάβουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Συγκεκριμένα θα τον υποδεχτούν ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πιαλόγλου, προκειμένου να τον μεταφέρουν στην Αλεξανδρούπολη.

Εκεί θα συναντηθούν με τον Χρήστο Πανόπουλο, για να πέσουν οι υπογραφές και να γίνει η επίσημη ανακοίνωση, ενώ σιγά-σιγά θα πρέπει να αρχίσει και τον σχεδιασμό της νέα χρονιάς, για να παρουσιαστεί η ομάδα πιο ανταγωνιστική στη Super League και να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό.

Η Ξάνθη είχε τον τελευταίο καιρό, καταλήξει σε δύο προπονητές, τον Κίκο Ραμίρεθ και έναν Πορτογάλο, ωστόσο ο δεύτερος φαίνεται ότι ζήτησε και περισσότερα χρήματα και πολύ μεγαλύτερο επιτελείο, πράγμα που έκανε το κόστος του, δυσβάσταχτο για τον σύλλογο.

Έτσι η πλάστιγγα έγειρε προς τον Ισπανό που ζήτησε απλά τον βοηθό του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσει τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για το συμβόλαιο του, ωστόσο οι Ακρίτες αρέσκονται να υπογράφουν τους προπονητές τους με χρονική διάρκεια δύο ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X