Ανακοίνωση του Σ.Φ ΑΕΚ Ν.Πιερίας-Κατερίνης 1983

Ανακοίνωση του Σ.Φ ΑΕΚ Ν.Πιερίας-Κατερίνης 1983
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος μας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 23 Φεβρουάριου 2019 στην ”ΠΙΕΡΙΔΑ”.Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε μια βράδια με πολύ κέφι και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Θα διασκεδάσουμε με την μουσική επιμέλεια του μαέστρου Νίκου Πατρη. Θα ακούσουμε live τους ύμνους της ΑΕΚ και του Συνδεσμου.Το τραγούδι σαν τον Νεστορίδη άλλος δεν θα βγει…και με ποντιακή λυρα δυο τραγούδια για την ΑΕΚ. Κοντά μας θα ειναι ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μέλος Διοικ.Συμβουλιου ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Αλεξιου Αλεξης.Ο Αντιπρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και Διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος Χαντ μπολ κ.Παπασταματης Σταμάτης.

Ο Διοικητικός υπεύθυνος τμημάτων Βολλευ και μελος Δ.Σ Αρχοντης Ελευθέριος..Ο Παναγιωτόπουλος Βασίλης μελος Δ.Σ υπεύθυνος επι των οικονομικων. Τιμωμενο κομμάτι της οικογενείας της ΑΕΚ.

Η ΜΑΝΑ ΑΕΚ η Ερασιτεχνικη. Με δεδομένα 1)Την οικονομική εξυγίανση που πέτυχε η Διοίκηση.2)Την καθιέρωση της κάρτας φίλου όπως τα μεγάλα Ευρωπαϊκά club.3)Την μεταφορά σε νέα μοντέρνα γραφεία.4)Την αναγέννηση τμημάτων.5)Την δημιουργία νέων τμημάτων.6)Την προοπτική που διαφαίνεται με εξεύρεση έδρας και γηπέδων για όλα τα αθλήματα.7) Και για την σημαντική συνεισφορά στην δημιουργία της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ του νέου γηπέδου μας.!!!Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχτούμε τον ΦΩΤΗ ΑΡΜΠΗ Αντισυνταγματάρχη Πεζικού Μέλος Δ.Σ Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 20011-13 Ως εφορος τμημάτων σκακι. Με μεγάλη προσφορά διάδοσης της ΙΔΕΑΣ μας σε Πατρα,Τρίπολη,Ρόδο,Ορεστιάδα και Διυμοτειχο. Δεν ξεχναμε τα ρομαντικά και με μεγάλη αγάπη κειμενάκια με την υπογραφή ΦΩΤΗΣ ΠΑΤΡΑ!!!Θα έχουμε κοντά μας στην εκδήλωση τον Δαυιδοπουλο Ντινο.Ενα ποδοσφαιρανθρωπο με πολύ ΗΘΟΣ και προσφορά στο ΠΙΕΡΙΚΟ ποδόσφαιρο. Ενημερώνουμε οτι γίνεται προσπάθεια να έχουμε κοντα μας κάποιο παικτη της ομάδας εφοσον υπαρχει η δυνατότητα λογω τραυματισμού η καρτών μιας και την ιδια ημέρα η ομάδα έχει αγωνα.

Περιμένουμε και τον Χρήστο Μαλαδενη. Οπως και από την” ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ” τον πρόεδρο Μάκη Αγγελόπουλο με τον κόουτς των τίτλων Ντράγκαν Σάκοτα με την ευχή μας να κατακτήσει η ομάδα το Διηπειρωτικό στην Βραζιλία και να το έχουμε εδώ(θα είναι διπλά στην ομάδα εκει εκεί και παιδιά του Συνδέσμου).Είμαστε πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ως ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ θα τιμήσουμε την Οικογένεια Μάξιμου Χατζηλιαδη. Τον Πάτερα Μάξιμο ως προπονητή των επιτυχιών την Έλενα Χατζηανδρέου Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ΚΑΡΑΤΕ +68 κιλά στην Μαδρίτη 2018!!!Με 17 χρυσά μετάλλια πρωταθλήτρια Ελλαδος. Δυο αργυρά Ευρωπαϊκά μετάλλια και ένα Μεσογειακό αργυρο. Την Γεωργία Χατζηανδρέου με 4 Βαλκανικά μετάλλια. Ένα χρυσό ,ένα άργυρο και δυο χάλκινα και με Πανελλήνιες θεσεις. Με τις καλύτερες είχες από εμάς για μεγάλες επιτυχίες για το μελλον. Ηδη έχουμε πάνω από 30 τραπέζια ρεζερβέ και συνεχίζουμε την διάθεση προσκλήσεων. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ !!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X