Επίσημο: Kωστής και Ταυλαρίδης στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Κωστής-Ταυλαρίδης σκάουτερ στις Ακαδημίες- Τέλος ο Λέτσας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει νέα σελίδα στις Ακαδημίες της και πλέον με τον Νίκο Κωστένογλου ως επικεφαλής της κάνει μια νέα αρχή ενόψει καλοκαιριού!

Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, ο Σταύρος Λέτσας αποτελεί παρελθόν ως υπεύθυνος λειτουργίας των Ακαδημιών, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει σήμερα τη συμφωνία της με δύο παλαίμαχους παίκτες, οι όποιοι έχουν γράψει την… δική τους ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου και θα έχουν πλέον ρόλο σκάουτερ στην «κιτρινόμαυρη» Ακαδημία.

Ο ένας είναι ο Χρήστος Κωστής που έχει πιάσει ήδη δουλειά και μετά από μια σπουδαία καριέρα στα «κιτρινόμαυρα» ως ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην αγαπημένη του ΑΕΚ μετά την σεζόν του υποβιβασμού όταν ο 47χρονος πλέον παλαίμαχος παίκτης είχε ξεκινήσει ως Γενικός Αρχηγός επί διοίκησης Θωμά Μαύρου και ο άλλος είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο 39χρονος έχει κρεμάσει πια τα παπούτσια του από το 2017, με τελευταίο σταθμό στην καριέρα του τον Αρη και ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιρο, έχοντας γνώσεις τόσο της ελληνικής αγοράς όσο και της γαλλικής λόγω της θητείας του στην Λιλ και στην Σεντ Ετιέν.

Ετσι, η ΑΕΚ με δύο σημαντικές προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ κάνει ένα νέο ξεκίνημα ενόψει καλοκαιριού, έχοντας μάλιστα και την στήριξη του Γρηγόρη Σαράντη και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη των κ. Χρήστου Κωστή και Στάθη Ταυλαρίδη στο τμήμα scouting. Έχοντας διαγράψει και οι δύο σημαντικές διεθνείς ποδοσφαιρικές καριέρες, ειδικεύονται πλέον στην παρακολούθηση και ανεύρεση ποδοσφαιρικών ταλέντων και η εμπειρία τους αναμένεται να βοηθήσει την Ακαδημία της ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X