«Γεμάτη» και εποικοδομητική η επίσκεψη Κυριακίδη, Ορφανίδη στην Κρήτη

«Γεμάτη» και εποικοδομητική η επίσκεψη Κυριακίδη, Ορφανίδη στην Κρήτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η περιοδεία του Ηλία Κυριακίδη και Στέλιου Ορφανίδη στις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικτύου στην Κρήτη. Τα τρία διήμερα σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο ήταν γεμάτα από πολλή και καλή δουλειά, κάτι που εκτιμήθηκε από τα στελέχη των συνεργαζομένων ομάδων, όπως αυτή της Ενωσης Ατσιποπούλου-Πρινέ στο νομό Ρεθύμνου.

Το ρεπορτάζ της επίσημης ιστοσελίδας του κρητικού συλλόγου 

Εποικοδομητική ήταν η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας, του Διευθυντή Ανάπτυξης του Δικτύου της ΑΕΚ κ. Ηλία Κυριακίδη και του προπονητή της Κ11 της ΑΕΚ κ. Στέλιου Ορφανίδη. Τα δύο στελέχη του Δικτύου της Ακαδημίας της ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο Ατσιπόπουλου, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, έχοντας πολλαπλές δράσεις σε όλο το φάσμα της Ακαδημίας μας, η οποία διανύει την 6η σεζόν της ως μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη της σεζόν 2019-2020 των στελεχών της Ακαδημίας της ΑΕΚ, όπου είχαν πολλά να δουν και να συζητήσουν με τα δικά μας στελέχη, αλλά και τους γονείς των παιδιών. Παρόντα φυσικά και όλα τα στελέχη της Ακαδημίας μας, από τον πρόεδρο μας και υπεύθυνο διοικητικά κ. Νίκο Βερνάδο, τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Παντελή Κατικά, όπως και τους προπονητές Δημήτρη Δομαζάκη (προπονητή τερματοφυλάκων), Δημήτρη Κωστόπουλο, Φώτη Ξενικάκη, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη και Μαρία Ψυχαράκη.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, μπαίνει στη διαδικασία της περιοδείας επισκεπτόμενος και την Ακαδημία μας, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το περασμένο καλοκαίρι. Έχουν γίνει ήδη δύο σεμινάρια στα Σπάτα τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο και τα στελέχη των ακαδημιών έχουν μπει εδώ και καιρό στο πνεύμα της συνεργασίας με τη νέα διεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, οι κ. Ηλίας Κυριακίδης και Στέλιος Ορφανίδης παρουσίασαν στα στελέχη της Ακαδημίας της ΑΕ Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ, αλλά και στους γονείς των παιδιών τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Δικτύου. Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους γονείς των παιδιών, με τα στελέχη της Ακαδημίας της ΑΕΚ να τους αναλύουν τι ακριβώς προσφέρει η συνεργασία με την ΑΕΚ και τι έχει να κερδίσει από αυτήν κάθε συνεργαζόμενος σύλλογος.

Επίσης την Τετάρτη έγινε καταγραφή και αξιολόγηση ικανοτήτων όλων των παιδιών της Ακαδημίας μας, μέσω προπονητικών μονάδων, αλλά και μέσω φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Η αξιολόγηση γινόταν βεβαίως ανά ηλικιακό επίπεδο και ήδη ο Ηλίας Κυριακίδης έχει μία σαφή εικόνα για τις εγκαταστάσεις, για το προσωπικό και για τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των παιδιών κάθε ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X