Η Κ11 της ΑΕΚ στο τουρνουά της Ακαδημίας Μώλου

Η Κ11 της ΑΕΚ στο τουρνουά της Ακαδημίας Μώλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ακαδημία Μώλου αποτελεί μέλος του δικτύου της ΑΕΚ και διοργανώνει τουρνουά  στο γήπεδο του Μώλου στη Φθιώτιδα.

Στην πρώτη μέρα του τουρνουά, συμμετείχε και η ομάδα Κ11 της ΑΕΚ με δύο τμήματα, τους Μαύρους και τους Κίτρινους. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε, πως ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου, Ηλίας Κυριακίδης ηγήθηκε της αποστολής της Ένωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση: 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του τουρνουά που διοργανώνει η συνεργαζόμενη με το Δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου το σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου στο γήπεδο του Μώλου στη Φθιώτιδα. Στο πρόγραμμα του Σαββάτου συμμετείχε και η ομάδα Κ11 της ΑΕΚ με δύο τμήματα, τους Μαύρους και τους Κίτρινους.

Οι Κίτρινοι (Νομποτσέα, Μάκος, Δελαπόρτας, Σεψάς, Μωυσιάδης, Τσιμαχίδης, Γκέκα, Θεοδώρου Αλεξανδρόπουλος) πέτυχαν έξι νίκες και μία ήττα και οι Μαύροι (Κουμεντάκης, Τακεσιάν, Μαρίνος, Μπαθρέλος, Φλιάτουρας, Τσολάκης, Κελεμένης, Καπάτος, Καλαϊτζίδης) πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Οι ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά είναι τρεις (παιδιά γεννημένα 2011-13, 2008-2010 και 2005-07) και συμμετέχουν η διοργανώτρια Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου, ο επίσης συνεργαζόμενος με την ΑΕΚ Αστέρας Λαμίας και οι σύλλογοι Νέο Κρίκελλο, ΠΑΣ Αβέρωφ Λάρισας, Αθλος Αλμυρού Βόλου, Νικηφόρος Ουρανός, Σαλαμίνα, Πελασγία, Ανθήλη και Αίαντας Λαμίας.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2992615937446531

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X