Κυριακάτικη βόλτα πάνω από την «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)

Κυριακάτικη βόλτα πάνω από την «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ημέρα αγώνα, ημέρα ντέρμπι και όλοι οι ΑΕΚτζήδες θα ήθελαν να οδεύουν προς… Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα. Υπομονή, εκείνη η ώρα δεν αργεί!

Οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά» τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ μοιάζει κάθε μέρα και πιο όμορφη. Τα τείχη του «Ναού» είναι ξανά ψηλά και το σίγουρο είναι πως θα είναι και… άτρωτα. Όσον αφορά στις εργασίες που γίνονται αυτό το διάστημα, τα… βλέμματα έχουν πέσει στο στέγαστρο.

Προχωρά κάθε μέρα και περισσότερο τόσο η τοποθέτηση της ειδικής μεμβράνης που το περιβάλλει, όσο και η συναρμολόγηση του κομματιού που λείπει και θα αρχίσει να τοποθετείται το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι το τέλος του έτους και συγκεκριμένα κοντά στα Χριστούγεννα υπολογίζεται να έχει τελειώσει την… δουλειά της η Cimolai.

Όλα αυτά, ενώ η υπογειοποίηση βρίσκεται μια ανάσα από την έναρξη της. Έχουν ξεκινήσει μάλιστα οι κάποιες προπαρασκευαστικές εργασίες με την μεταφορά καλωδίων της ΔΕΗ στο σημείο που αναμένεται να ξεκινήσει η υπογειοποίηση. Όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, αυτή αναμένεται να αρχίσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Δείτε σημερινά, μαγικά πλάνα πάνω από την «Αγιά Σοφιά»:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X