Νέος συνεργάτης για το AEK Kids Club

Νέος συνεργάτης για το AEK Kids Club
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν νέο πολύ σημαντικό συνεργάτη απέκτησε το AEK Kids Club στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του εκπαιδευτικού του χαρακτήρα για τους μικρούς φίλους – μέλη του.

Ο εξαιρετικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός Applied Language Studies House (ALS House) είναι από σήμερα Επίσημος Συνεργάτης του AEK Kids Club και με την ανάδειξη της συγκεκριμένης συνεργασίας δύο μέλη, που θα ανανεώσουν τη φετινή τους συνδρομή, θα κερδίσουν μέσω κλήρωσης από μια δωρεάν ετήσια φοίτηση σε τμήμα εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας.

Η προσφορά ισχύει για φοίτηση στις εγκαταστάσεις του ALS House, Κεφαλληνίας 31, στο Μοσχάτο Αττικής.
Πρόκειται για μια συνεργασία με σημαντική προοπτική για το ΑΕΚ Kids Club και την εκπαιδευτική του αποστολή για τους μικρούς φίλους – μέλη του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ALS HOUSE

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Applied Language Studies House (ALS House) ιδρύθηκε στα τέλη του 2016, με σκοπό την εκπαίδευση και κατάρτιση σπουδαστών και καθηγητών της Αγγλικής ως Ξένη Γλώσσα (EFL). Στο πεδίο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, ο οργανισμός ALS House έχει ακαδημαϊκή δομή και πρωτοποριακή οργάνωση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και αποτελείται από:

α) το ALS House – Cambridge Delta Centre, προσφέροντας τίτλους του Πανεπιστημίου του Cambridge που αντιστοιχούν σε MA στο ELT / TESOL. Το ALS House είναι εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο Delta (MA στο ELT / TESOL) και ΤΚΤ από τον οργανισμό Cambridge Assessment English που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του University of Cambridge.

β) Το ALS House International English Language Centre (IELC) το οποίο παρέχει στους μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων μαθήματα Αγγλικών ενώ παρέχει μαθήματα ακαδημαϊκής Αγγλικής γλώσσας μέσω των Foundation, Προπτυχιακών, Προ-Μεταπτυχιακών και Προ-Διδακτορικών προγραμμάτων του. Πρόσφατα, το ALS House IELC έχει αναγνωριστεί επισήμως ως recognizing organisation IELTS.

γ) Το Ερευνητικό Κέντρο Εφαρμοσμένων Γλωσσών και Γλωσσολογίας (RCALL) το οποίο διεξάγει έρευνα στους τομείς των Εφαρμοσμένων Γλωσσών και Γλωσσολογίας. Προσφάτως έχει υπογραφεί συμφωνία με το Εθνικό Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο Skovoroda Kharkiv της Ουκρανίας στον τομέα της Έρευνας στις Εφαρμοσμένες Γλώσσες. Επί του παρόντος, βρίσκονται σε εξέλιξη τρία ερευνητικά προγράμματα γλωσσολογικού περιεχομένου.

δ) Τις επιστημονικές Εκδόσεις του ALS House που ασχολούνται με την παραγωγή και τη δημοσίευση βιβλίων και ηλεκτρονικών περιοδικών που σχετίζονται με τους τομείς των Εφαρμοσμένων Γλωσσών και Γλωσσολογίας. Προσφάτως, η ALS House Publications σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο Εφαρμοσμένων Γλωσσών και Γλωσσολογίας διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τη Γλωσσική Εκπαίδευση κι Έρευνα με 40 ομιλητές από 15 χώρες και 29 εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X