Ο «κιτρινόμαυρος» Κίκε Σετιέν της Μπαρτσελόνα!

Ο «κιτρινόμαυρος» Κίκε Σετιέν της Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κίκε Σετιέν ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα, παίρνοντας τη θέση του Βαλβέρδε που απολύθηκε μετά το χαμένο Σούπερ Καπ.

Ο Σετιέν έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές με την ΑΕΚ στο παρελθόν, τόσο με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης, όσο και με παίκτες που έχουν περάσει από τα… χέρια του.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε στη Λας Πάλμας τους Λιβάγια, Αραούχο, Λόπες και αρκετές φορές έχει εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για τους δύο πρώτους.

Μάλιστα, είχε κάνει δηλώσεις στον sport24 για τον Κροάτη φορ, λέγοντας:

«Θυμάμαι ακριβώς τι σας είχα πει για τον Μάρκο, όταν μιλήσαμε τελευταία φορά ζωντανά. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία για την ποιότητά του. Ήξερα ότι μπορούσε να σκοράρει, ότι είναι πάντα έτοιμος στη μεγάλη περιοχή και πως έχει καλή κίνηση χωρίς την μπάλα. Το βασικό του θέμα ήταν η ωριμότητά του, αλλά ήταν ζήτημα χρόνου να το ξεπεράσει. Πλέον έχει ωριμάσει και πέρσι τα πήγε εξαιρετικά. Δεν είναι τυχαίο ότι παλαιότερα τον είχε αγοράσει η Ίντερ, οπότε κάποιος είχε δει κάτι σε αυτόν, κάτι που είδαμε κι εμείς και η ΑΕΚ.

Με τον καιρό όλα πήραν το δρόμο τους. Ο παίκτης ωρίμασε, βρήκε τα πατήματά του, πέρσι έβαλε πολλά γκολ, φέτος θα συνεχίσει να βάζει γκολ, ενώ έχει κληθεί και στην εθνική Κροατίας. Επίσης, ο ισχυρός του χαρακτήρας δεν λειτούργησε καλά στην Ισπανία, σε αντίθεση με την Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα πάει ακόμα ψηλότερα».

Η ιστορία με τον Αραούχο και το «δώρο» στην ΑΕΚ

Λίγο πριν έρθει στην ΑΕΚ, ο «Τσίνο» είχε πιαστεί μεθυσμένος και είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Ο Κίκε Σετιέν αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ο Αραούχο χρειάζεται βοήθεια. Έχει ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει. Νομίζω ότι είναι μια περίπτωση που όλοι στο νησί, στην ομάδα, κάναμε το καλύτερο για να βελτιωθεί ή αυτό το παιδί να αλλάξει μερικές εκφάνσεις του χαρακτήρα του, αλλά ήταν αδύνατο.

Ίσως να τον βολεύει να φύγει, να λάβει μια δόση αυτοπεποίθησης. Εδώ, θέλοντας ή μη, είσαι στιγματισμένος, δεν είναι εύκολο να αγωνιστείς. Έχει θέληση, αλλά έχει και τις στιγμές αδυναμίας του.

Βεβαίως και θα ήθελα να ξαναγίνει αυτός ο ποδοσφαιριστής (σ.σ που ήταν), αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί βοήθεια. Μόνος του δεν θα μπορέσει. Καταλαβαίνω ότι έχει ανάγκη από βοήθεια, διαφορετική από αυτή που έλαβε τώρα”.

Από αυτό το επεισόδιο, αυτή που βγήκε κερδισμένη ήταν σαφώς η ΑΕΚ, με την ιστορία στη συνέχεια να είναι γνωστή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X