Όλα έτοιμα για την υποδοχή της Άλμερε Σίτι στα Σπάτα

Όλα έτοιμα για την υποδοχή της Άλμερε Σίτι στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εν αναμονή της άφιξης της αποστολής της Άλμερε Σίτι βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καθώς την Κυριακή (6/1) στις 16:00 η Κ19 της Ένωσης θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τους Ολλανδούς.

Η ομάδα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας της τουλίπας, θα προπονηθεί Παρασκευή, Σάββατο και Δευτέρα στις εγκαταστάσεις στα Σπάτα, και την Τρίτη θα επιστρέψει στην Ολλανδία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Στην Αθήνα φτάνει αύριο το απόγευμα η αποστολή της ολλανδικής ομάδας της Β’ Κατηγορίας Almere City FC που θα φιλοξενηθεί από την Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Οι ποδοσφαιριστές της ολλανδικής ομάδας θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής και του Σαββάτου, καθώς και το απόγευμα της Δευτέρας. Ενδιάμεσα, το απόγευμα της Κυριακής 6 Ιανουαρίου στις 16.00 θα τεθούν αντιμέτωποι της ομάδας της Κ19 της ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα. Η Almere City FC επιστρέψει στην Ολλανδία την Τρίτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X