Original 21: «Μία φιλία που κρατάει χρόνια»

Original 21: «Μία φιλία που κρατάει χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ORIGINAL 21 στέλνει το δικό της μήνυμα για την φιλία της με την Μαρσέιγ.

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ, ORIGINAL 21, μέσω των social media πραγματοποίησε μία ανάρτηση, όπου και αναφέρεται στην φιλία με τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Μάλιστα, περίπου 20 φίλοι της ομάδας από την Μασσαλία βρέθηκαν αυτήν την εβδομάδα στο «Γ. Κασιμάτης» για να δουν την ομάδα χάντμπολ της «Ένωσης». Αναλυτικά:

 

«Οι φίλοι, όταν είναι πραγματικοί, είναι η ίδια σου η οικογένεια. Ίσως είναι και καλύτεροι… γιατί τους φίλους τους έχεις επιλέξει και σε έχουν επιλέξει…»

Φιλία ανάμεσα σε οπαδούς – που πλέον είναι μόδα και λεζάντα – δε σημαίνει ούτε ίδια χρώματα, ούτε ίδια θρησκεία, ούτε ίδια χουλιγκανιλίκια… Φιλία σημαίνει να μοιράζεσαι, να στηρίζεις, να συμπαραστέκεσαι στα δύσκολα… Να είσαι εκεί στο πέρασμα του χρόνου, με τα συναισθήματα σου αναλλοίωτα, να περνάνε από γενιά σε γενιά.

Κάπως έτσι ξεκινήσαμε μετά το 1989 τη φιλία μας με τους Commando Ultra’ 1984 της O.Marseille. Μέσα από τον αμοιβαίο σεβασμό, που σιγά – σιγά καλλιεργήθηκε και μετατράπηκε σε μια ισχυρή φιλία πέρα από τα χρόνια, τις αποστάσεις, τις ιδεολογίες. Σήμερα, οι μεγάλοι γίνονται μεγαλύτεροι, κάποιοι έχουν φύγει για το κλαμπ του Παραδείσου, κάποιοι έχουν παιδιά, άλλοι επέλεξαν άλλες διαδρομές, όμως η φιλία ORIGINAL21 – CU84 μοιάζει πιο δυνατή από ποτέ… Οι νέες γενιές των παιδιών της R21 και των CU84 δίνουν δυναμικό παρόν, βοηθούν, αντιλαμβάνονται, μαθαίνουν. Μαθαίνουν για μια φιλία αγνή που πηγαίνει από ΑΕΚτζή σε ΑΕΚτζή και από Μαρσεγιέζο σε Μαρσεγιέζο για να είναι γνωστή σε όλο το φίλαθλο κόσμο με την ιαχή: «ΑΕΚ – ΜARSEILLE»

Ναι, την ώρα που όλοι θέλουν οι οπαδοί να σπέρνουν φωτιά και όλεθρο, την ώρα που τα κανάλια διψάνε για αίμα, εμείς σπέρνουμε φιλίες και θερίζουμε αξέχαστες αναμνήσεις.

Παντού και πάντα – Partout et Toujours
ORIGINAL21 – Commando Ultra’ 1984»

https://www.facebook.com/111655172206229/photos/a.115544888483924/2611463435558711/?type=3&theater

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X