Πεντάρα για την Κ19 της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Εικόνες από το ματς της Κ19 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ Κ19 που επικράτησε 5-0 της Λαμίας στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου και έκανε το 3χ3 στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» με ένα… εκρηκτικό δεύτερο ημίχρονο έκαμψαν το εμπόδιο των Φθιωτών και έδωσαν το σύνθημα για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου στο ΟΑΚΑ.

Σκόρερ για την Ένωση χρίστηκαν οι Αρβανίτης (35′), Μαχαίρας (49′), Χριστόπουλος (55′), Κοσίδης (74′) και Ποζατζίδης (85′). Θυμίζουμε πως στις δυο πρώτες αγωνιστικές η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 4-1 της Ξάνθης και 0-2 του Αστέρα Τρίπολης και τώρα επέστρεψε με… φόρα μετά τη διακοπή.

Το ματς

Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε τους  ποδοσφαιριστές του Ηλία Καλοπήτα που έπρεπε να περιμένουν 35′ λεπτά για να δουν την πίεσή τους να δικαιώνεται με το γκολ του Μανόλη Αρβανίτη (το τρίτο σε ισάριθμα ματς για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό!) με κοντινό πλασέ μετά από πολύ καλή παράλληλη πάσα του Στέφανου Κάτσικα.

Στο δεύτερο μέρος όλα έγιναν πιο εύκολα και ήρθαν άλλα τέσσερα γκολ: στο 49′ με σουτ του Θεοδόση Μαχαίρα που δεν συγκράτησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, στο 55′ με πλασέ του Ευθύμη Χριστόπουλου, στο 84′ με πλασέ του Μιχάλη Κοσίδη και στο 86′ με πλασέ του Λεωνίδα Ποζατζίδη μετά από ασίστ του Μιχάλη Τσέλιου, ο οποίος είχε και δύο δοκάρια: με φάουλ στο 32′ και με μακρινό σουτ (στο οριζόντιο) στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Καραβίδας (ΑΕΚ) και Στεφανής (Λαμία)

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ
: Θεοχάρης, Κάτσικας (65′ Τόλιος) Αρβανίτης, Καραβίδας, Σταμούλης (77′ Κώτσιος) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης (60′ Κορομηλάς) Μάρκου (60′ Κοσίδης) Τσέλιος, Μαχαίρας (77′ Τσαρούχας) Χριστόπουλος.
ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Πατσάνι, Κουδούνας, Μητσόπουλος (83′ Δεληγιάννης) Στεφανής, Τρούμπουλος (83′ Πλιάτσικας) Φετεινίδης, Καρβέλης, Βλαχομήτρος, Κασαπάς (55′ Σουρτζής) Νικολόπουλος.

Διαιτητής: Φίτσας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Παύλος, Χατζίκος (Δυτ. Αττικής)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X