Πρώτη προπόνηση για την K17 της ΑΕΚ

Πρώτη προπόνηση για την K17 της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποίησε η Κ17 της ΑΕΚ στα Σπάτα!

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν σήμερα (22/07) την πρώτη τους συνάντηση και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή, Ιβάν Νεντέλκοβιτς. Το παρών στις εγκαταστάσεις των Σπάτων έδωσε και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή σεζόν.

Οι παίκτες της Κ17 της Ένωσης θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στα Σπάτα μέχρι τις αρχές του Αυγούστου  και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι στο διάστημα 5-12 Αυγούστου. Στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για τουρνουά και φιλικούς αγώνες στο διάστημα 16-24 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Την πρώτη της προπόνηση για τη σεζόν 2019-20 έκανε σήμερα στις εγκαταστάσεις των Σπάτων η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ. Ο προπονητής Ιβάν Νεντέλκοβιτς έχει στη διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Αγγελόπουλος, Κυριτσάς, Στάθης, Γιαννακού, Τσαχματιώτης, Κανελλόπουλος, Κασιόλας, Βλαχίδης, Χριστόπουλος, Μιτάι, Σαράντης, Καλτσάς, Βαφειάδης, Πάπα, Τσιόκρης, Μιχόπουλος, Μπέσης, Γεωργέας, Γριγοριάν, Αντωνόπουλος και Καραστέργιος.

Στην πρώτη προπόνηση ήταν παρών και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Στο διάστημα 5-12 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για προπονήσεις και φιλικά και θα ακολουθήσει ταξίδι στην Ολλανδία για τουρνουά και φιλικούς αγώνες στο διάστημα 16-24 Αυγούστου. Το πρωτάθλημα Super League Κ17 αρχίσει το σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X