Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με Μπενφίκα

Εικόνες από το ΑΕΚ-Μπενφίκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την Μπενφίκα

Βασίλης Μπάρκας: Έχει κάνει λάθος αντίδραση στην φάση του πρώτου γκολ και στο πρώτο σουτ. Στα άλλα δυο γκολ, δεν είχε πολλά περιθώρια για αντίδραση. Στο 10’ βγάζει εντυπωσιακά κεφαλιά του Φέισα

Μιχάλης Μπακάκης: Στο πρώτο έδωσε πολλές μάχες από την πλευρά του. Και έμεινε περισσότερο στα ανασταλτικά καθήκοντα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ήταν ένα «μηχανάκι» από την δεξιά πλευρά, με πολλές κούρσες και πολλές βοήθειες και στην επιθετική λειτουργία.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Αδράνησε στο… ριμπάουντ του πρώτου γκολ της Μπενφίκα. Ανέβηκε πολύ στη συνέχεια και βοήθησε ακόμα και δημιουργικά. Ωστόσο και στο τρίτο γκολ της Μπενφίκα, κάνει λάθος καθώς δεν σταματά τον Σεμέδο.

Μάριος Οικονόμου: Ξεκίνησε και αυτός κάπως μουδιασμένα. Όσο περνούσε η ώρα πάντως στο ματς, έβρισκε γερά πατήματα. Ενώ έχει δώσει την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Κλωναρίδη.  Και η αλλαγή του ήταν αναγκαστική.

 Νίκλας Χούλτ: Το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα της ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε το σουτ πάνω στον Βλαχοδήμο. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε «όργια» από την αριστερή πλευρά. Έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ του Κλωναρίδη, ενώ δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους στην άμυνα της Μπενφίκα με τα ανεβάσματα του.

Κώστας Γαλανόπουλος: Εξαιρετικός για ακόμα ένα ματς. Έβγαλε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, σ’ όλους τους τομείς ήταν πολύ αποτελεσματικός. Από το ανασταλτικό, μέχρι και το κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας. Έκανε ωστόσο το λάθος από το οποίο ξεκίνησε το τρίτο γκολ της Μπενφίκα.

Αντρέ Σιμόες: Δεν είναι σε φόρμα και αυτό φάνηκε και σ’ αυτό το ματς. Έκανε λάθη πολλά. Μάλιστα στην φάση του δεύτερου γκολ ξεχνιέται πίσω και δεν βγαίνει οφσαιντ ο Γκριμάλντο. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε  ψυχή όπως και σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του. Αλλά δεν βοήθησε ανάλογα με την ποιότητα του.

Πέτρος Μάνταλος : Δεν ήταν καθόλου καλός στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλο που ειδικά από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά πήρε πρωτοβουλίες από την αριστερή πλευρά, αλλά δεν κατάφερε να τις ολοκληρώσει σωστά. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε  την απόδοση του. Πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια και είχε συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία.  Πάντως και πάλι δεν του βγήκαν οι εμπνεύσεις του.

Εκι Πόνσε: Ήταν πολύ κινητικός ο Αργεντινός φορ και κυνήγησε όλες τις φάσεις. Κέρδισε την αποβολή της Μπενφίκα, όταν τρύπωσε και κέρδισε την μπάλα. Έτρεξε πολύ, πίεσε την άμυνα των Πορτογάλων, αλλά με εξαίρεση μια φάση που δεν πρόλαβε

Τάσος Μπακασέτας: Εντυπωσιακό ματς από τον Μπακασέτα, παρά το γεγονός πως ξεκίνησε με λάθος στο δεύτερο γκολ της Μπενφίκα καθώς έχασε τον σκόρερ. Αλλά μετά… φόρτσαρε και ήταν εντυπωσιακός. Έχασε σπουδαία ευκαιρία για γκολ στο 45’ όταν το σουτ του απέκρουσε ο Βλαχοδήμος. Και στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Κυρίως διότι με τις «κάθετες» που περνούσε, τρυπούσε συνεχώς την άμυνα της Μπενφίκα.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Το ματς της… ζωής του έκανε ο επιθετικός της ΑΕΚ. «Προειδοποίησε» στο 39’ όταν αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έστειλε δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα, ενώ έχασε και μια τεράστια ευκαιρία για χατ τρικ, με τον Βλαχοδήμο να κάνει και πάλι εντυπωσιακή απόκρουση. Πάντως σ’ αυτή την φάση θα μπορούσε να είχε κάνει πάσα στον αμαρκάριστο Γιακουμάκη.

Γιώργος Γιακουμάκης: Ήταν η πρώτη αλλαγή του Ουζουνίδη, όταν τραυματίστηκε ο Πόνσε. Μπήκε και πάλι ορεξάτος και έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς της Μπενφίκα. Κυρίως στον αέρα. Έβαλε γκολ που δικαίως ακυρώθηκε ως οφσαιντ, αλλά μάτωσε κυριολεκτικά για να βοηθήσει.

Ούρος Τσόσιτς:  Μπήκε και αυτός για να αντικαταστήσει τραυματία, που ήταν ο Οικονόμου. Ήταν ζεστός, είχε γρήγορες αντιδράσεις και δεν αντιμετώπισε αμυντικό πρόβλημα στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ήταν η τελευταία κίνηση του Ουζουνίδη από τον πάγκο. Πήγε στην θέση του δεξιού εξτρέμ και «έστειλε» τον Μπακασέτα στα χαφ. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά, παρόλο που πήρε πρωτοβουλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X