Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ συνεχίστηκε, παρέμεινε το -3 της ΑΕΚ -Απορρίφθηκε η έφεση!

«Ούτε οι δικαστές κατάλαβαν από τα βίντεο που έγιναν τα επεισόδια!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με την ποινή των -3 βαθμών να παραμένει για την ΑΕΚ!

Παραμένει ως έχει η τιμωρία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της «Ένωσης» που είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ετσι, παρότι την ίδια σεζόν ο ΠΑΟΚ στα ματς με Πανιώνιο (για εκατοστά φωτοβολίδα ευθείας βολής δεν έγινε… φονική) και με τον Αρη (μεγάλα επεισόδια έξω από την Τούμπα με καμένο βαν, καμένη καντίνα και τραυματία αστυνομικό) πλήρωσε πρόστιμο, η ΑΕΚ ουσιαστικά εξοντώνεται και πάει στο -6 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ  κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X