Αλλάζει υποχρεωτικά έμβλημα και χρώματα η Βέροια (ΦΩΤΟ)

Αλλάζει υποχρεωτικά έμβλημα και χρώματα η Βέροια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα εποχή για την ομάδα της Ημαθίας!

Η Βέροια συστάθηκε σε ΠΑΕ, η οποία όμως υποχρεούται από την ΕΠΟ και την FIFA να αλλάξει έμβλημα και χρώματα ώστε να μη θυμίζει τίποτα την παλιά ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο σύστασης της “νέας” ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019 και ύστερα από απόφαση της ΕΠΟ (κατόπιν σύστασης από την FIFA), υποχρεωθήκαμε να προχωρήσουμε σε αλλαγή χρωμάτων και σε επανασχεδιασμό του εμβλήματος της ομάδας. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες συστάσεις είναι σαφείς και δεσμευτικές ως προς το περιεχόμενο τους, ζητώντας από μέρους μας το έμβλημα και τα χρώματα της νέας Π.Α.Ε. να αλλάξουν ώστε να μη συνδέονται με την παλιά ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Πιο συγκεκριμένα, μας απαγορεύτηκε ρητά η χρήση των ιστορικών χρωμάτων του συλλόγου, δηλαδή του μπλε και του βυσσινή χρώματος, καθώς επίσης και της χρονολογίας 1960, έτους που παραπέμπει στη ίδρυση του ποδοσφαιρικού σωματείου, για να αποφευχθούν στο μέλλον ενδεχόμενα νομικά ζητήματα που να σχετίζονται με τη λειτουργία και τις υποχρεώσεις της παλιάς ΠΑΕ.

Προκειμένου, λοιπόν, να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία ίδρυσης και, εν συνεχεία, η λειτουργία της “νέας” ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019, ήταν επιβεβλημένη η συμμόρφωσή μας με τις παραπάνω συστάσεις, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης. Ως εκ τούτου, προχωρήσαμε στην υιοθέτηση νέου εμβλήματος το οποίο αποτελείται από τα χρώματα άσπρο, μαύρο, γκρι και χρυσό, χρώματα που δε γεννούν κανένα συνειρμό και καμιά σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Το μαύρο αντιπροσωπεύει το δυναμισμό της ομάδας στη νέα εποχή που ξεκινά, το λευκό τις καθαρές αξίες και την οικονομική υγεία της νέας ΠΑΕ, το γκρι τους οπαδούς ως τη «ψυχή» της ομάδας που έχει τοποθετηθεί συμβολικά στο κέντρο του εμβλήματος και το χρυσό την ακτινοβολία, το κύρος και τη λάμψη της “Βασίλισσας του Βορρά”».

Το νέο έμβλημα του συλλόγου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X