Συνεχίζεται η περιοδεία του Ηλία Κυριακίδη στις συνεργαζόμενες ακαδημίες της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται η περιοδεία του Ηλία Κυριακίδη στις συνεργαζόμενες ακαδημίες της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η εξαήμερη περιοδεία του Ηλία Κυριακίδη στις συνεργαζόμενες ακαδημίες της Κρήτης. Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου της ΑΕΚ επισκέφθηκε κατά σειρά τις ακαδημίες σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο και συγκεκριμένα την Ακαδημία Σούδας, την Ενωση Ατσιποπούλου-Πρινέ και την ΑΕ Κατσαμπά αντίστοιχα. Μαζί του ήταν και ο πρώην προπονητής της ομάδας Κ11 και νυν της Κ16 της ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης.

Αποστολή του κ. Κυριακίδη ήταν να παρουσιάσει στα στελέχη των ακαδημιών αλλά και στους γονείς των παιδιών τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Δικτύου. Σκοπός ήταν να αναλυθεί σε κάθε γονέα αλλά και σε κάθε στέλεχος Ακαδημίας τι ακριβώς προσφέρει η συνεργασία με την ΑΕΚ και τι έχει να κερδίσει από αυτήν κάθε συνεργαζόμενος σύλλογος. Επίσης έγινε καταγραφή και αξιολόγηση ικανοτήτων όλων των παιδιών των παραπάνω ακαδημιών μέσω προπονητικών μονάδων αλλά και μέσω φιλικών αγώνων. Για μια ακόμα φορά έγινε αντιληπτό και από πλευράς Διεύθυνσης Δικτύου αλλά και από πλευράς συνεργαζομένων ακαδημιών η ανάγκη για διά ζώσης και επί τόπου συνεργασία.

Ο τρίτος κύκλος επισκέψεων ξεκινά σήμερα κιόλας. Ο Ηλίας Κυριακίδης αναχωρεί, μόνος του αυτή τη φορά, για τη Ρόδο, όπου συνεργαζόμενη ακαδημία είναι αυτή του Φοίβου Κρεμαστής και για την Κάρπαθο, όπου θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του ΑΠΣ Ιαπετός. Στα μέσα Νοεμβρίου θα επισκεφθεί και την Ακαδημία της ΑΕ Κω.

Στις 19 Νοεμβρίου θα έχει κλείσει και ο τρίτος κύκλος των επισκέψεων και έτσι η διεύθυνση του δικτύου της ΑΕΚ θα έχει δήλωση παρουσία σε όλες τις σχολές της περιφέρειας και βεβαίως και στις τέσσερις του Νομού Αττικής (Ερμής Ανω Λιοσίων, Φοίβος/Αίολος Γλυφάδας, ΑΟ Υμηττού-Χαραυγής, Αετός Πικερμίου) όπου, όπως είναι λογικό, η δυνατότητα άμεσης επαφής είναι πιο εύκολη και πιο συχνή.

Εννοείται ότι όλο τον υπόλοιπο καιρό η επικοινωνία του Ηλία Κυριακίδη με τις ακαδημίες ανά την Ελλάδα είναι καθημερινή και συστηματική, με ενημέρωση, καθοδήγηση και οδηγίες προς τα στελέχη τους. Παράλληλα, ο διοικητικός υπεύθυνος κ. Κωνσταντίνος Παπαποστόλου είναι σε επικοινωνία με τους συλλόγους για τα οργανωτικά θέματα.

Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται το δεύτερο σεμινάριο της σεζόν στα Σπάτα, ενώ στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η δεύτερη μεγάλη περιοδεία του ίδιου και προπονητών της Ακαδημίας της ΑΕΚ στις πόλεις που προαναφέραμε. Οι επισκέψεις της σεζόν θα ολοκληρωθούν κοντά στο καλοκαίρι οπότε θα γίνει και το τελευταίο σεμινάριο στα Σπάτα για τη σεζόν 2019-2020.

Δείτε φωτογραφίες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X