To συγκινητικό αντίο του Χαριστέα στον πατέρα του (ΦΩΤΟ)

To συγκινητικό αντίο του Χαριστέα στον πατέρα του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε βαθύ πένθος έπεσε η οικογένεια του Άγγελου Χαριστέα που χθες «έχασε» τον πατέρα του.

Ο Γιάννης Χαριστέας «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 64 ετών, ανήμερα της γιορτής του πατέρα, και ο παλαίμαχος διεθνής άσος τον αποχαιρέτησε με μια σπαραχτική ανάρτηση.

«Μπαμπά μου πάντα θα σε θυμάμαι. Ήσουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω και ο καλύτερος φίλος. Ξέρω ότι θα με προσέχεις από εκεί που είναι η ψυχούλα σου. Ράγισε η καρδιά μου σήμερα, αλλά ξέρω τι θα μου έλεγες. Η ζωή είναι μικρή, ζήσε την κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μυνήματα σας να είστε κοντά στους ανθρώπους σας. Μόνο αγάπη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Χαριστέας.

Μάλιστα, την δημοσίευση σχολίασαν μεταξύ άλλων οι Τραϊανός Δέλλας, Πηγή Δεβετζή, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας στέλνοντας τις θερμότερες ευχές τους στον Άγγελο Χαριστέα.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μπαμπά μου πάντα θα σε θυμάμαι .Ησουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω και ο καλύτερος φίλος. Ξέρω ότι θα με προσέχεις από εκεί που είναι η ψυχούλα σου .Ράγισε η καρδιά μου σήμερα αλλά ξέρω τι θα μου έλεγες. Η ζωή είναι μικρή ζήσε την κάθε μέρα .Σας ευχαριστώ όλους για τα μυνήματα σας να είστε κοντά στους ανθρώπους σας .Μόνο αγάπη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelos Charisteas (@angeloscharisteas_official_) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X