Το... κλάμα του Ολυμπιακού για την Ριζούπολη δεν σταματά: Κινείται νομικά κατά της ΕΠΟ!

Το... κλάμα του Ολυμπιακού για την Ριζούπολη δεν σταματά: Κινείται νομικά κατά της ΕΠΟ!

Χωρίς ιδιαίτερη επιχειρηματολογία ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στον τελικό Κυπέλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επικοινωνιακές τακτικές του Ολυμπιακού είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Διαμορφώνει κλίμα ώστε να φαίνεται πάντα… αδικημένος με κάποιον τρόπο. Έτσι κάνει και τώρα με αφορμή την έδρα ρου Τελικού Κυπέλλου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Ριζούπολη. Η απόφαση αυτή, όπως αναμενόταν, δεν άρεσε καθόλου στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι ήταν κι οι μόνοι που ψήφισαν «όχι». Μάλιστα αναμένεται να κινηθούν και νομικά ενάντια στην ΕΠΟ!

Στον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για… δόλια επιλογή γηπέδου, την ώρα που οι αντιπροτάσεις τους ήταν το Καραϊσκάκη, το Χαριλάου και το Παγκρήτιο. Επίσης εκτός από το ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν νομικά κατά όσων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δ.Σ.) της ΕΠΟ στήριξαν την επιλογή της Ριζούπολης υπάρχει και συνέχεια στο ανέκδοτο.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά και κατά του προέδρου της επιτροπής διοργανώσεων, Παναγιώτη Δημητρίου διότι τον καταγγέλει πως δήλωσε ψευδώς ότι η Ριζούπολη έχει άδεια UEFA. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και κατά της ΕΠΟ και των μελών της σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη του στον τελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X