Με άνεση 3-0 τη Λαμία τα κορίτσια της ΑΕΚ

Με άνεση 3-0 τη Λαμία τα κορίτσια της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το ίδιο επιβλητικό τρόπο που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της το 2019, ξεκίνησε και τη νέα χρονιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟ Λαμίας για την 12η αγωνιστική της Preleague στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Τα κορίτσια του “Δικεφάλου” πήραν ένα ακόμη τρίποντο και διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στις 9 νίκες παραμένοντας σταθερά σε τροχιά ανόδου. Με τη σημερινή νίκη μάλιστα η ομάδα βρίσκεται προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα των Αμαζόνων που δοκιμάζεται στην έδρα του ΦΟ Βριλησσίων. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι ένας βαθμός και εφόσον δεν αλλάξει κάτι την επόμενη αγωνιστική, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε δύο εβδομάδες με τον νικητή να κατακτά σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ ήταν κλάσεις ανώτερη και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση. Παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο από την αρχή πίεσαν από το σερβίς και με το αποτελεσματικό μπλογκ δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Λαμίας. Πήραν το πρώτο σετ με 25-16 ενώ το δεύτερο εξελίχτηκε ακόμα πιο εύκολα. Οι “κιτρινόμαυρες” ήταν αποτελεσματικές στην επίθεση και με πολύ καλά ποσοστά στην υποδοχή έφτασαν στο 25-11. Το τρίτο σετ ήταν καθαρά διαδικαστικό με την ΑΕΚ να μην χαλαρώνει κερδίζοντας με 25-15 και 3-0 αντίστοιχα. Η ομάδα είχε και την συμπαράσταση αρκετών φίλων της που βρέθηκαν στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα σετ: 25-16, 25-11, 25-15

AEK (Μπακοδήμος): Κουντουρά, Ράπτη, Διάλλα, Μπίσκου, Καραγκούνη, Νομικού / Μπελιά (λ), Σπηλιωτοπούλου (λ).

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης): Σαββίδου, Παπαδοπούλου, Νούσια, Παπαμίχου, Κόγιτς, Φαλιάγκα / Μάρκου (λ), Κλέτσα (λ), Καϊμάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X