"Χαστούκι" για την ΑΕΚ στη Νέα Ερυθραία

"Χαστούκι" για την ΑΕΚ στη Νέα Ερυθραία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα με 3-0 από τον ΑΟΝ Αμαζόνες στη Νέα Ερυθραία για την 3η αγωνιστική της Preleague. Η “Ένωση” παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε με κάτω τα χέρια από μια ομάδα εξαιρετικά ανταγωνιστική που έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη. Οι “κιτρινόμαυρες” δεν είχαν καθόλου καθαρό μυαλό, αγχώθηκαν αδικαιολόγητα χάνοντας τους πρώτους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Μια εμφάνιση που θα πρέπει να λειτουργήσει σαν “καμπανάκι” για τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη προκειμένου να μην χαθεί και φέτος το πλεονέκτημα για την άνοδο στην Α1.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι παρά το καλό ξεκίνημα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ΑΕΚ στο πρώτο σετ. Οι “κιτρινόμαυρες” μπήκαν δυνατά κατάφεραν να προηγηθούν με 1-4 και 5-7 αντίστοιχα δείχνοντας να ελέγχουν το ματς. Οι γηπεδούχες μείωσαν αρχικά στον πόντο 9-10 και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το “μπλακ άουτ” της ΑΕΚ. Από εκείνο το σημείο οι “κιτρινόμαυρες” έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, αγχώθηκαν υπερβολικά με αποτέλεσμα να μεγαλώσει γρήγορα η “ψαλίδα” στο σκορ. Οι Αμαζόνες έκαναν το 15-11 και 18-11 με την ΑΕΚ να μην μπορεί να αντιδράσει γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 25-13.

 

Πολλά λάθη

Κάκιστη εμφάνιση και στο δεύτερο σετ για την ΑΕΚ που δεν μπορούσε να βρει τόπο για να αναπτυχθεί. Η πίεση των γηπεδούχων στο σερβίς είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην “Ένωση” που δεν έδειχνε “μπλοκαρισμένη”. Οι Αμαζόνες προηγήθηκαν γρήγορα με 13-5 με την ΑΕΚ να μειώνει προσωρινά σε 15-10 αλλά και πάλι η ομάδα της Νέας Ερυθραίας όντας πιο αποτελεσματική πήρε τη νίκη με 25-13. Η ΑΕΚ έκανε μια προσπάθεια να μπει ξανά στο ματς στο τρίτο σετ αλλά γνώρισε την ήττα με 25-19 και 3-0 αντίστοιχα.

Τα σετ: 25-13, 25-13, 25-19

ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Ατσιδαύτης): Χριστοδούλου, Κωτσιάκη, Σιδεράτου, Βαρουδάκη, Μαστοράκη, Χρυσομάλλη / Γκιαούρη (λ), Κοντραφούρη (λ), Γιαννακοπούλου, Τσακούμη, Σούλη.

ΑΕΚ (Αποστολογιωργάκης): Κουντουρά, Νομικού, Ράπτη, Καββαδία, Μπίσκου, Διάλλα / Σπηλιωτοπούλου (λ), Χάνα (λ), Μπελιά, Βυζαντινού, Κουδούνα, Μασούρα, Αντωνιάδη, Πανοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X