Υπό διάλυση η Ξάνθη: Αναστέλλει και τη λειτουργία των ακαδημιών της

Μετά το σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθης ξηλώθηκε το ΔΣ της Vialand!
Photo Credits: INTIME

Δύσκολα τα πράγματα για την ΠΑΕ Ξάνθη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση του Πανόπουλου να βάλει πωλητήριο στην Ξάνθη φαίνεται πως έχει και άλλες συνέπειες. Η ΠΑΕ Ξάνθη ενημέρωσε όλους τους ενδιαφερόμενους πως παύει τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής της ομάδας μέχρι νεοτέρας.

Την αναστολή της λειτουργίας των ακαδημιών της ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ξάνθη, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, δεν είναι είναι δυνατή η συνέχιση της λειτουργία μέχρι να επανέλθει στην ομάδα η ομαλότητα σε διοικητικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων (προπονητών, ποδοσφαιριστών, γονέων) του Τμήματος Υποδομών και Ανάπτυξης αναφέρει τα παρακάτ

Με βάση τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου σε σχέση με τις επικείμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις αναφερόμενες καταληκτικές ημερομηνίες, αλλά και τις επικείμενες αποφάσεις της Ε.Π.Ο. σχετικά με τη διεξαγωγή των μπαράζ και τις ημερομηνίες τέλεσης των, η έναρξη λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ό,τι αυτή συμπεριλαμβάνει (έναρξη αγωνιστικής προετοιμασίας, δοκιμές ποδοσφαιριστών, μεταγραφικές κινήσεις, κατάρτιση των ρόστερ …) δεν είναι δυνατή με τις προαναφερόμενές συνθήκες!!!

Η επανέναρξη λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής θα γίνει το ταχύτερο δυνατό και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, η ομαλότητα και η τάξη αποκατασταθούν και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν!”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X