Πολιτική φωτιά με τον πυροσβέστη…

kinal pirosvestiki

Πολιτική φωτιά άναψε στην Πρέβεζα με τον πυροσβέστη που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για την εμπλοκή του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Το ΚΙΝΑΛ ήταν αυτό που άναψε την σπίθα υποστηρίζοντας –λανθασμένα- σε ανακοίνωσή του ότι ο πυροσβέστης τυχαίνει να είναι και πρόεδρος τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Το ΚΙΝΑΛ εγκαλούσε τον κ. Χαρδαλιά και την κυβέρνηση να πάρουν θέση…

Στην ανακοίνωση απαντά η ΝΟΔΕ Πρέβεζας, σε υψηλούς μάλιστα τόνους, κάνοντας την σπίθα… πολιτική φωτιά που θυμίζει τις παλιές εποχές ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μονοπωλούσαν την πολιτική σκηνή της χώρας.

«Θα πρέπει να γνωρίζετε , ότι η πολιτική δεν γίνεται  ούτε με πληροφορίες, ούτε με υποθέσεις , ούτε με τον τάχαμ.….ούτε με τον νάχαμ . Γίνεται με στοιχεία , που αν νομίζετε ότι είναι σοβαρά και χαίρουν υπόστασης , τα καταθέτετε στην δημοσιότητα και φυσικά στον Εισαγγελέα . Η εποχή με τα καθρεφτάκια , πέρασε ανεπιστρεπτί . Και ειδικά όταν πρόκειται για θέματα παραβατικού χαρακτήρα , που εμπλέκονται και οι δικαστικές αρχές , θα πρέπει να έχετε τους οφθαλμούς σας τετράκις» αναφέρει η ΝΟΔΕ απευθυνόμενη στους συντάκτες της ανακοίνωσης του ΚΙΝΑΛ.

Διαψεύδει ότι ο συγκεκριμένος πυροσβέστης είναι πρόεδρος τοπικής οργάνωσης και σημειώνει ότι η όποια συνδικαλιστική του δράση δεν συνεπάγεται ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας και του κ. Χαρδαλιά.

Αναφέρει κι άλλα η ανακοίνωση καθώς από την σύλληψη διακινητών ναρκωτικών ουσιών στην Πρέβεζας φτάνει μέχρι την… εξυγίανση στα Εξάρχεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ