Ηλίας Βρεττός μόλις είδε τον πατέρα του: Πατέρα η Αγία Φιλοθέη με έσωσε

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Τα συγκλονιστικά λόγια του Ηλία Βρεττού μόλις αντίκρισε τον πατέρα του στο νοσοκομείο
Τρεις ημέρες μετά το σοβαρό

τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του Ηλία Βρεττού και της 26χρονης συντρόφου του Σοφίας Φυρού, ο πατέρας του δημοφιλούς τραγουδιστή μίλησε χθες φανερά συγκινημένος για τον γολγοθά που ανεβαίνει ο γιος του, αλλά και για τη «θεία παρέμβαση» που απέτρεψε τα χειρότερα.

«Η αγία Φιλοθέη με έσωσε!»
ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Βρεττού μόλις αντίκρισε τον πατέρα του στο νοσοκομείο.

«Ηταν -όπως όλοι έχετε δει- ένα πολύ δύσκολο τροχαίο. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας. Ο Ηλίας αντλεί δύναμη από την αγάπη του κόσμου και η αγία Φιλοθέη ήταν αυτή που έσωσε το παιδί μου. Όταν πληροφορηθήκαμε για το τροχαίο του γιου μας, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρία με τέσσερα χειρουργεία που πρέπει να κάνει ο Ηλίας. Το ένα χειρουργείο θα γίνει την Παρασκευή στο χέρι και το πόδι και τη Δευτέρα στη λεκάνη» ανέφερε χθες με δάκρυα στα μάτια ο Βαγγέλης Καραβασίλης, ο οποίος στη συνέχεια ευχαρίστησε εκ μέρους του Ηλία Βρεττού όλο τον κόσμο που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του αυτές τις δύσκολες ώρες.


Χθες, στην ιδιωτική κλινική όπου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται πλέον ο καλλιτέχνης έφτασε και η 26χρονη σύντροφός του και οδηγός του αυτοκινήτου Σοφία Φυρού. Η 26χρονη πήρε νωρίς το πρωί εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και αμέσως πήγε στο Metropolitan για να δει τον αγαπημένο της.

Οι έρευνες


Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τουλάχιστον τρία λευκά βαν που καταγράφηκαν από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας να κινούνται μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά το τροχαίο στον ίδιο οδικό άξονα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του γνωστού τραγουδιστή.

Πλέον έχει ξεκινήσει η διαδικασία εντοπισμού στοιχείων για τα ύποπτα βαν, με την ελπίδα ότι ένα από αυτά είναι αυτό που έκλεισε τον δρόμο στη νεαρή οδηγό, κάνοντάς τη να χάσει τον έλεγχο του μικρού αυτοκινήτου.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν τους οδηγούς για να τους εξετάσουν, ώστε να διαπιστώσουν αν έχουν σχέση με το τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Βρεττού.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template