Σε αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος από την Προσοτσάνη που αγνοούνταν από τον Απρίλιο (βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, από την Προσοτσάνη Δράμας, ο οποίος αγνοούνταν από τον περασμένο Απρίλιο. Η σορός του άτυχου άντρα εντοπίσθηκε θαμμένη σε αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη.

Τον 37χρονο αναζητούσε τόσο η οικογένειά του όσο και η αστυνομία. Ο Βασίλης Μελενικλής ζούσε μαζί με τη γιαγιά του στη Δράμα.

Εξαφανίστηκε την Μεγάλη Τρίτη, έχοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (2.000 ευρώ), που είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μίας προγραμματισμένης επέμβασης.

Στις έρευνες για τον 37χρονο συμμετείχε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία όπως φαίνεται, οδήγησε και στη λύση του μυστηρίου. Άνθρωποι της εκπομπής είχαν πάει στις Σέρρες ακολουθώντας μαρτυρίες και τελικά, οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 37χρονου, θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού! Αστυνομικοί, ανακρίνουν τώρα τα μέλη της οικογένειας που μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Αγγελική Νικολούλη, στο συγκεκριμένο σπίτι, κατοικεί ένας φίλος του θύματος, τον οποιο μάλιστα θα συναντούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ως κίνητρο της δολοφονίας τη ληστεία, αφού το θύμα είχε μαζί του 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, οι άνθρωποι που μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι, φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 37χρονου και μάλιστα, είχαν δεχτεί και είχαν μιλήσει για την εκπομπή της, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια! Έπεσαν όμως σε αντιφάσεις, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα, βρέθηκε το πτώμα του 37χρονου.

www.eleftherostypos.gr
Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 07 Ιουν. 2018 - 23:03