Ο 20ος αγώνας δρόμου στη μνήμη του Εμ. Παπά

Στιγμιότυπο από την περσινή απονομή στο νικητή του αγώνα δρόμου, που έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης,  σε συνεργασία με τον Δήμο Εμμανουήλ Παπά και σύμφωνα με το καλεντάρι της, προκηρύσσει τον 20ο Αγώνα Δρόμου επί δημοσίας οδού, στα πλαίσια των εκδηλώσεων στη μνήμη του ομώνυμου ήρωα του 182.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018. Η εκκίνηση θα δοθεί από τον ανδριάντα του Εμ. Παπά, στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στον ανδριάντα της Τ.Κ. Εμ. Παπά.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς θα είναι: Πλατεία Ελευθερίας Σερρών, Εθνικής Αντίστασης, Μαρούλη, Αγιος Ιωάννης, Επτάμυλοι, παράπλευρη οδός Ε.Ο. Σερρών-Δράμας, Νέο Σούλι, Αγιο Πνεύμα, Εμ. Παπάς.

Η απόσταση που θα κληθούν να διανύσουν οι συμμετέχοντες είναι 17χλμ.

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ: ΣΕΡΡΕΣ 60 μ-Ν.ΣΟΥΛΙ 156 μ-Α. ΠΝΕΥΜΑ 314μ-Ε.ΠΑΠΑΣ 252  μ.                 

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ:  10:30

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές/τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ. καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες.

ΗΛΙΚΙΕΣ: Οι γεννηθέντες το έτος 2001 και μεγαλύτεροι.

ΕΠΑΘΛΑ: Στον πρώτο νικητή – τρια  κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο, χρυσό μετάλλιο& δίπλωμα.

Στο δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο & δίπλωμα.

Στον τρίτο νικητή-τρια χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:   Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση στους συμμετέχοντες.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Με  τη  φροντίδα  και  την  ευθύνη  των  Συλλόγων τους οι  αθλητές και οι  αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από  γιατρό πριν  από  τους  αγώνες.

Η  πιστοποίηση  της  υγείας  των  αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση  για  την  συμμετοχή  τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή  γίνεται στο  πίσω  μέρος  του  Δελτίου  του  αθλητή-τριας και το  οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιδιώτες ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.

Οι ανεξάρτητοι αθλητές θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και προκειμένου για μαθητές - τριες οι γονείς ή οι  κηδεμόνες τους, προσκομίζοντας και ιατρική βεβαίωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές των αθλητών – τριών θα γίνονται στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών μία ώρα πριν την εκκίνηση.

ΓΕΝΙΚΑ: Α) Σταθμοί με νερά θα υπάρχουν σε κάθε τοπική  κοινότητα                 

Β) Στην αφετηρία (Σέρρες) θα υπάρχει όχημα για την μεταφορά του ιματισμού των αθλητών – τριών.

Γ) Μετά  το τέλος της εκδήλωσης  οι αθλητές θα μετακινηθούν στην αφετηρία για την παραλαβή των Ι.Χ τους με λεωφορεία του Δήμου.   

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 05 Νοε. 2018 - 12:34