Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε και διασκέδασε στην «Πολιτεία των Ευχών»

Με ένα λαϊκό γλέντι για μικρούς και μεγάλους ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της «Πολιτείας των Ευχών» την περασμένη Τετάρτη.

Στην τελετή λήξης παραβρέθηκε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ο οποίος δήλωσε τα εξής:

politeia_euxon_serres_2018_2019_1.jpg

“Πριν από έξι χρόνια δημιουργήσαμε τον χριστουγεννιάτικο θεσμό της «Πολιτείας των Ευχών», τον οποίο χρόνο με το χρόνο τον δυναμώνουμε και τον απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Η φετινή «Πολιτείας των Ευχών»  ήταν η πιο λαμπερή, η πιο όμορφη από άλλες φορές αφού χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν το διάκοσμο και μικροί και μεγάλη την επισκέφτηκαν και διασκέδασαν με το λούνα παρκ, το παγοδρόμιο, το εργαστήρι σοκολάτας, το καρουζέλ, το σπίτι του Αι-Βασίλη, το σπίτι των δραστηριοτήτων κλπ.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τις πολλαπλές μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις και διασκέδασαν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Πολλά συγχαρητήρια  στην ΚΕΔΗΣ και σε όλους τους συντελεστές για την πετυχημένη φετινή διοργάνωση. Δημιουργήσαμε ένα θεσμό που αγκαλιάστηκε από πάρα πολλούς συμπολίτες μας.

Στόχος όλων πρέπει να είναι η ενίσχυση της Πολιτείας των Ευχών κάθε χρόνο και η στήριξή της για να γίνεται πιο όμορφη και ελκυστική, με αποτέλεσμα την τόνωση του εορταστικού κλίματος και της εμπορικής κίνησης.”

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 03 Ιαν. 2019 - 18:02