Εορτάστηκαν τα 20χρονα του Συλλόγου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» Σερρών

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθ. Μπουλαμάτσης λίγο πριν κόψει τη βασιλόπιτα. Δεξιά, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δ. Στεργίου.

Εορταστική εκδήλωση διοργάνωσε η διοίκηση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ν. Πέλλης «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που εδρεύει στα Σέρρας, για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, αλλά και για την συμπλήρωση 20ετίας από της συστάσεως του Συλλόγου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Νέο Κρόνιο» (Χατζηϊακώβου 15) το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, 16 Φεβρουαρίου, παρουσία της διοίκησης και μελών του Συλλόγου αλλά και πολλών φίλων τους.

megas_alexandros_pellis_xoros_2019.jpg

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Στεργίου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχηθείς καλή χρονιά με υγεία, ενώ αναφέρθηκε εν συντομία και στο ιστορικό ίδρυσης του Συλλόγου προ 20ετίας.
Στη συνέχεια, παρακάλεσε τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθαν. Μπουλαμάτση να κόψει τη βασιλόπιτα.

megas_alexandros_pellis_xoros_2019_1.jpg


Το τυχερό νόμισμα στη μεγάλη πίτα βρήκε ο ταμίας του Συλλόγου κ. Χρήστος Καρράς, προς τον οποίο προσεφέρθη συμβολικό δώρο. Επίσης, διανεμήθηκαν και ατομικά βασιλοπιτάκια. 
Το νόμισμα βρήκε η Κρυσταλλία Κανλή, στην οποία δόθηκε συμβολικό δώρο.
Ακολούθησε γεύμα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, με αναφορές όσων κατάγονται από τον ιστορικό Νομό Πέλλης στις ιδιαίτερες πατρίδες των.

megas_alexandros_pellis_xoros_2019_2.jpg

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 20 Φεβ. 2019 - 17:43